tiistai 25. syyskuuta 2012

Syksyn värit ja vähän lisää väriä

Nyt on taas vaihteeksi uusittu banneri ja blogin värimaailma. Sain myös tuon Instagram -kuvajutun vihdoin näkymään, ja lisäilin kanssa tuon Fashiolistan seurattavaksi. En oo aikasemmin oikein tajunnut mikä toi Fashiolista edes on, mutta nyt oon ihan koukussa. Tekis mieli vaan kokoajan selailla niitä ihania juttuja ja antaa niille sydämiä!

Oltiin tossa äsken vähän lenkkeilemässä ja syksyn yltiövihaajanakaan en voi kiistää, kuinka ihanan värisiä lehtiä vaahteroissa on! Pitihän niitä sitten myös kuvata, vaikka oon huomannut että puhelimen kautta lisätyt kuvat raiskaantuu ihan täysin bloggerissa. :-(

Kuvat iphone 4S

Ajateltiin mennä huomenna käymään Ideaparkissa, kun mulle tulee rahaa (!!) ja ollaan täällä Viialassa. Joku saattaa muistaakin kuinka oon kuolannut niitä GTn vahapintaisia vajaa 60e maksavia farkkuja? Nyt löysin samanmoiset Onlysta ja hintaa niillä on 39,90! Eli huomenna Onlyyn ja ne pökät lähtee varmana mun mukaan. Vähän vaan ehkä epäilyttää toi lahkeen pituus, mutta täytyy kokeilla ja sinä sen näkee kuinka hyvin/huonosti istuu mulle.

Housut Only 39,90e, sydänriipus ? & GT pääkallo rannekorusormus 7,95e

Tollasta ehä vähän överiä hopeista (tai ehkä kultaistakin) blingisydänriipusta oon kuolannut jo vähän aikaa. Jollakin tais olla BBssä sellanen kaulassa, ja toivottavasti löytäisin huomenna kaupoilta jotakin tossa kuvassa olevan tyylistä. Toi GTn pääkallorannekorusormushässäkkä on aika jännä, ja on kivaa kun on jännää, joten ton mä haluun. Yleensä vaan kun haluaa jonkun tietyn jutun jonka katsoo netistä valmiiksi, ei kys. tavaraa ole liikkeessä. Tai ainakaan siitä liikkessä missä satun milloinkin asioimaan. :-( Huomiseen siis!

6 kommenttia:

  1. Oi toivotaan että nuo housut olis sulle hyvät! Innolla odotan omiani postista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Aikasemmin oon jo noita ginan versioita koittanut jalkaan, niin toivotaan että Onlyn (ihan tasan samannäköiset muuten) on mun odotusten arvoset! :-)

      Poista
  2. No housut on kyl tosi kivannäköset, laitoin nellystä tilaukseen. Toivotaan, että on sopivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) mäkin ajattelin, jos en liikkeestä löydä niin laitan kans sieltä Nellystä tilaten. Koot on siellä vaan vähän tulkinnanvaraset, mut täytyy vaan tutkii kokotaulukko ja mitat tarkkaan. :D

      Poista
  3. Nuo vahapintaiset housut on kyllä ihan parhaita. Saa simppeliinkin asuun vähän jujua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jotain sellasta ''jujua'' mä vähän haluaisinkin.. ;-)

      Poista