tiistai 4. syyskuuta 2012

Blogikirppistelyä

Ajattelin vähän päivitellä myös tänne blogin puolelle näitä mun kirppistavaroita, joita en ole vielä saaut myydyksi, kun kaikki ei nää näitä tuolla Facebookissa. Suurin osa vaatteista on jo myyty, mutta vielä on jäljellä muutamat kengät, laukut ja sekalaiset vaatteet. Kaikesta saa esittää tarjouksia, haluun vaan päästä kaikesta eroon nopeesti, että pääsis joskus saunassakin käymään kun se sais tyhjäks myytävistä tavaroista! (Huom. meillä siis asuu koiria, joten tavaroissa saattaa olla puhdistuksesta huolimatta karvoja.) Myös postitus onnistuu.

MYYDÄÄN


Holster -merkkiset ''muoviset'' sandaalit. Koko on aika iso 38, mä sanoisin ennemmin 39. Käytetty kerran ja todettu aivan liian isoiksi. Näihin on vielä alkuperäinen laatikkokin tallella. Nää on ostettu Spartoosta, ja silloin pulitin näistä 55€, nyt hinta vain 20€/tarjous! 
Nokia C6 -puhelin. Myydään pois Iphonen tieltä. Maksoi vuoden alussa vielä 250€. Ollut satunnaisessa käytössä noin puoli vuotta, toimii moitteettomasti. Ei oikeastaan käytön jälkiä, yksi kulumisen jälki näytöstä löytyy. Mukaan ylimääräisenä myös muistikortti. Mukana myös alkuperäinen laatikko, käyttöohje, kuulokkeet, laturi ja usb-johto. Hinta 100€/tarjous!
Violetti vetoketjulaukku. Käytetty hyvin vähän, kunto uudenveroinen. Pitkä hihna, vetoketjukoristeita. Hinta 5€/tarjous!
Miesten verkkahousut, koko XL. Käytetty ehkä kaksi kertaa, eli lähes uuden veroiset. Hinta 5€/tarjous!
Kolme erilaista boleroa. Vasemmalta oikealle: Musta timangein koristeteltu S-kokoinen H&M bolero, vähän käytetty, kunto hyvä. Hopeinen M-kokoinen Gina Tricotin bolero, vähän käytetty, kunto myös hyvä. Kultainen S-kokoinen Gina Tricotin bolero, vähän käytetty, kunto erinomainen. Hinta 4€/kpl TAI 10€/kaikki!
Musta verkkakassi. Hyväkuntoinen. Hinta 2€/tarjous!
Avon Solutions Body Cellu Sculpt -rasva, ei kertaakaan käytetty, täysi tuubi. Hinta 5€/tarjous!
H&M divided -merkkiset ballerinat. Koko 38, jonkin verran käytetyt, vähän nuhruiset mutta täysin ehjät. Saa varmaan pesemällä täysin puhtaaksi. Hinta 7€/tarjous!
Naisten kauluspaita jossa myös hame-osa. Koko S, venyvää materiaalia. Vyötärölle saa kiinnitettyä vyön. Kuin uusi. Hinta 6€/tarjous!
Miesten Seppälän t-paita, koko XL. Käyttämätön. Hinta 10€/tarjous!
Valkoinen laukku. Ei tahroja, vähän käytetty, mutta sisältä iso vetskari rikki. Ite oon käyttänyt aina ilman vetoketjua, kun saa muulla tavalla kiinni. Sisällä kolme muuta vetoketjullista taskua. Hinta 5€/tarjous!Näistä tavaroista voi laittaa viestiä joko kommenttikentttään tai sähköpostiin: jentsuu@hotmail.com. Kannattaa ilmottaa mulle kuitenkin jos aikoo sähköpostia lähettää, että muistan käydä kattomassa. Saa tarjota vapaasti!!

2 kommenttia: