maanantai 3. syyskuuta 2012

Mission Pihan Aitaus

Saatiin juuri äsken siis VIHDOIN aidattua meidän piha koiria varten. Tää postaus on vähän jatkoa siihen Meidän Koti -postaukseen, koska en siihen kuvannut ollenkaan pihaa. Nyt kelpaa kuvata kun on piha valmis! :-) haluaisin tonne kyllä vielä jonkun kivan kaksoiskoirankopin, mutta kaikki aikanaan..
                     Kaikki aitatarvikkeet on Hong Kongista, ja ei, ei ollut edullista, mutta rahan arvoista. Ostettiin kaksi 10 metrin rullaa 60cm korkeeta aitaa ja 15kpl noita tolppia. Otettiin kyllä kaikkea just sopivasti, verkkoa jäi vaan pari metriä yli ja keppejä yksi. Alla kuvaa alkutilanteesta;                            Eli kuten kuvista näkyy; ei paljon mikään pidättele koiria pihalla. Noi ruusupuskat oli aikasemmin korkeemmat ja rumemmat kun nyt, mutta tiheemmät, joten koirat pysy paremmin omalla alueella.Mun monitoimimiäs!
                             Enää portti puuttuu! Siihen meillä ei ollut vielä rakennustarvikkeita. Tällä hetkellä portin virkaa toimittaa pari noita puisia aitahärpäkkeitä.


Jee nyt saa olla vapaana!
                              Oon kyllä niiiiin tyytyväinen nyt tohon pihaan! lukuunottamatta sitä ettei porttia ole vielä, ja sitä että löydettiin yksi ''porsaanreikä'', eli yks stiflerinmentävä reikä. Sille pitäät tehdä kyllä jotakin ennen kun piha otetaan kokoaikaseksi käyttöön! Karvakamut juoksentelee jo ihan innoissaan pihalla vapaina, onpa kivaa. :-)

Mä painun nyt pois bloggerista tältä illalta, laittamaan Stifulle silmätipat ja syömään ehkä jotakin niinkin terveellistä kuin lihapiirakkaa juustolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti