maanantai 10. syyskuuta 2012

I'm back!


Hyvää maanantaita! Nyt en oo enää kärsinyt kuumeesta, jäljellä on vaan yskä ja nuha, jotka kuulemani mukaan kestävät vielä jonkin aikaa.
                Oltiin tänään jo PYn kanssa liikenteessäkin, käytiin lahdessa kaupoilla, honkkarissa ja kärkkäisellä. Honkkarista piti ainakin tarjouslehden mukaan löytyä meille uus (tai no, ei meillä oo vanhaakaa) kenkäteline, mutta eipä niitä siellä ollutkaan :-(. Toinen juttu minkä bongasin tarjouslehtisestä oli halpis onepiece eli Jumpsuit, jonka olisin ehdottomasti halunnut vaaleenpunasena, mutta ei niitäkään tietenkään ollut! Harmaa oli toinen vaihtoehto ja sen sitten otin, kun oli oikeita kokojakin.


Mullahan on jo yks Ziperall, mutta siitä on vetoketju rikki ja se on kokoa XL, kun oon sen PYlle ostanu, niin kiva saada ihan omakin potkupuku! Kärkkäiseltä ostin koiruleille uudet lelut ja luita, sekä kävin vihdoin pienentämässä jetsetin sopivaksi ranteeseen.

Huomenna olis ohjelmassa ainakin käydä taas Suvilla siistimässä vähän ton vasemman silmän ripsilöisiä, kun tossa kuumeisena tuli vähän vuodatettua kyyneleitä vielä märälle liimalle. Sekä nukuttua vähän pahasti ripset tyynyssä, ja nyt ne jo sojottaa joka ilmansuuntaan, ja klimppiintyy jotenki kiinni toisiinsa, yyh.
                  Mulle pitäis kans tulla mun ja Emmin paketti Ginasta! Saa nähdä tuleeko huomenna vai myöhemmin. Toivottavasti huomenna, koska on niiiin kärsimätön.

Se tunne kun meet pihalle ja yllätät kaverit itse teossa..
Uudet lelut!
Mun lounas :D

Tekis mieli lähteä tänään jo ekaa kertaa varmaan kuuteen päivään Sirren kanssa lenkille, mut en tiiä uskallanko vielä tän yskän ja päänsäryn kanssa lähtee. Ton kanssa lenkkeily on kuitenkin jonkun verran hurjaa hommaa, että ehkä harkitsen vielä. Nyt on salkkareiden ja iltapalan aika, joten palaan huomenna. :-)!

2 kommenttia: