keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Uutta banneria ja ripsiä


Aamu alkaa PYn tekemällä ihanalla lihakeitolla <3

Moikka! 
Heti tähän alkuun sanon, että kun katselin koneelta noita edellisen postauksen kirppiskuvia, niin ei tolla uudenkaan iluurin 8mpix kameralla mitään loistavia kuvia saa. Tai kyllä noi näytti siinä puhelimen näytöllä hyviltä, mutta ei niinkään tietokoneelta, joten pahoittelen!
                        Uudistin myös vähän blogin banneria, kun kyllästyn niin helposti. En kyllä saanut tosta sellasta kun olisin halunnut, joten voi olla että se vaihtuu hyvinkin nopeasti taas erilaiseksi..
                       Tänään oli myös se mun ripsiaika, ja nyt kelpaa räpsytellä! ;-) Ripset kävin siis ottamassa ihanalla Suvilla, joten kiitos Suvi. :-) Mulle laitettiin 10,12 ja 14mm pitkiä ripsiä.

Alkutilanne - meikitön syöpälapsi Jenna. Onneks sentään tajusin värjätä kulmat ja ripset ennen
kun lähdin ilman ripsaria liikenteeseen!
Ennen ja jälkeen.

                     Oon kyllä tosi tyytyväinen ripsiin ja niiden edulliseen opiskelijahintaan. Täytyy nyt katsoa kuinka kauan jaksan ripsien erikoiskohtelua ja varomista, mutta kyllä noi on mun mielestä tosi upeet. Ja helpottaa varmasti mun kiireisiä aamuja. 
                    Tässä vielä joitakin parin viime päivän ostoksia ja muuta.

Päivän herkutteluhetki mangojäätelöllä & kinuskikastikkeella
Äitin tuomaan kasviinkin on yllättäen kasvanu kukkia! En sit ihan kaikkea onnistu ympärilläni tappamaan!
Sininen rusettitoppi Seppälästä 3€
Sininen mekko ruskealla vyöllä myöskin Seppälästä, 8€

                      Tuli yllätyksekseni löydettyä Sepäälän alennusrekistä kaksikin ihanaa uutta vaatekappaletta, ja olihan ne pakko napata mukaan, kun sinisiä ovat. ;-) yhteishintaakin tuli vaan reilu kymppi.
                      Oon tänään ollu kauheen kipeen olonen, kurkku ja pää on aivan sairaan kipeitä. Oon varmaan seissyt liikaa keskellä yötä ton pikkukaverin kanssa pihalla. Toivottavasti en nyt tuu kunnolla kipeeks kun toi koira ei oo vielä oppinut sisäsiistiksi, jos nyt joudun vuoteen omaksi niin mennään aika paljon takapakkia kun koira pääsee tekeen yöllä sisälle!
                       
                       Taidan tästä nyt kuitenkin painua syömään PYn tekemiä nugetteja, ja sen jälkeen varmaan lenkille, ellei noi koiruudet juokse itseään jo piippuun tuolla pihalla. Sitten voisi vaikka herkutella vähän karkilla (yllätys) ja testata mulle uutta hiusvärimerkkiä, tota Cameleota. Onko kellään kokemuksia tosta väristä? Oli pakko ostaa kun Kärkkäiseltä oli mun tavanomainen halppisväri loppu, niin piti ottaa jopa niinkin kallista kuin 4,90.

Mutta nyt, illanjatkoja!


4 kommenttia:

 1. Missä käyt laitattaan sun ripset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahden mukkulassa yhdellä opiskelija-Suvilla, joka on vuoden verran tehnyt ripsiä kotonaan. Jos kiinnostaa voin antaa numeron. :-)

   Poista
 2. Mulla on kokemusta Cameleosta sen verran (värjäsin kaverin hiukset),että se tahrii aika lujaa,että värin joutuu ottaa iholtakin melkosilla myrkyillä, esim. kynsilakanpoistoaineella.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa? :-/ mut kiitti kun sanoit, niin tajuun rasvata naaman ja niskan ennen ku alan värjäämään. sillonhan sen värin ei pitäis tarttua ihoon niin hanakasti!

   Poista