maanantai 3. syyskuuta 2012

Viikonlopun tapahtumia

Moikka! Pahoittelen viikonlopun yli kestänyttä blogihiljaisuutta, mutta oltiin taas PYn ja karvakamujen kanssa mun porukoilla lauantaista tähän päivään. Äiti ja iskä tuli Rodokselta launtaina, ja me PYn kanssa nähtiin kavereita ja pidettiin muutenkin hauskaa. :-) Nähtiin ainakin Janitaa & Joonasta ja Emmiä sekä Jomppaa. Mulla on ihania ystäviä! :-) Tässä vähän viikonlopun sekalaisia kuvia:
Tää on niin hauska :DDD maksalaatikko maistuu!

                     Kerrankin saatiin ulkomailta jotain käytännöllisiä tulijaisia! Mm. pippuri & suolasirottimet (ollaan asuttu vuosi pois kotoa eikä meillä vieläkään ollu sitä:D), PYlle rhodes- muki ja patalappusetti. Mä sain vielä sellasen huivin, jota en nyt kuvannut mutta se varmaan tulee näkymään mulla jossain asukuvassa lähiaikoina. En tällä kertaa pyytänyt tuomaan mitään tulijaisia, yleensä käsken tuomaan hajuvesiä ja koruja ja kaikkea, mutta kun ollaan kohta sinne tallinnaan menossa, niin ostan itse sitten sieltä. :-)

Tässä muuten syy nro. 1 miksi otettiin äkkilähtö isin luo. Mun paras ystävä iluuri hajos lenkillä tiputtuaan hiekkatielle! :-( kaksi vuotta takana ja paras puhelin mikä mulla on ikinä ollut.
Sunnuntaina sitten lähdettiin etsimään korjaajaa mun luurille, ja päädyttiin Soneraliikkeeseen, jossa sitten mukaan tarttui kokonaan uusi luuri ja uusi halvempi kytkyliittymä. :-) Loppu hyvin, kaikki hyvin.
                             On se kyllä hyvä että kytkyt on keksitty, kun mun ei tarvinnut maksaa tosta uudesta luurista mitään. Tai tarviihan siitä maksaa seuraavat kaks vuotta, mutta toi kytky on vähän parempi vaihtoehto mun budjettiin. :D

Sain myös perjantaina vihdoin ripustettua keittiöön ton puisen rullaverhon, joka on varmaan kaksi kuukautta seissyt nurkassa.
Onneks Emmi on niin ihana emäntä, se leipo meille kinkkukierteitä ja mokkapaloja. <3


Siriuksella ja Stifullakin oli hauskaa Anssi -koirulin kanssa.
                      Yritettiin, huom. yritettiin lauantaina Emmillä kattoa Avengers -elokuvaa, mutta ei sitten jaksettu kattoa sitä loppuun, kun ensin ei näkynyt kuva, sitten kuulunu ääni jne. :D tuhoon tuomittu yritys, mutta muutaman viikon päästä uudestaan meillä! Emmi muuten, jos luet tätä, halutaan ehdottamasti noiden kinkkukierteiden resepti! ja vaikka noiden mokkapalojenkin. >:-)

:D


Paita H&M, farkut GT


                    Saatiin äsken rakenneltua tohon pihalle aita koirille, vihdoin saa olla rauhassa ulkona! :-) onneks mun iskä maksoi ne aitavälineet, hintaa niille tuli vajaa 100e. Oon jotenkin elänyt siinä uskossa että ei ihan noin paljon pitäisi rahaa tollasiin laittaa!
                     Viikonloppuna ei tainnut tapahtua mitään muuta ihmeellistä.. onneks laivalle menoon on enää kaksi viikkoa, ja sitä seuraavana viikonloppuna meille tuleekin vieraita, jee :-)
                     
Tulipas tylsä ja sekava postaus, mutta ei oo ollut toi kamera mukana kaikkialla niin viikonlopun saalis on aika laiha. Palataan taas vähän paremman postauksen merkeissä! 

2 kommenttia:

 1. niis oli vaan voitaikinaa, kinkkuu, tuorejuustoo ja purjoo :D nii ja mausteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ei me ton perusteel osata niit tehä!
   saat tehä niit tääl meil ni videoin sen.

   Poista