keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tulevaisuuden suunnittelua

Hyvää keskiviikko -aamua!
Iiks, nyt sitä on sit laitettu eilen haut menemään ammattikorkeakouluhakuun nuorten puolelle. Ens viikolla alkavassa yhteishaussa ajattelin hakea myös, jos ees jostain sais opiskelupaikan ens vuodelle.

Ammattikorkeissa laitoin hakutoiveiksi

1. Haaga-Helia, tradenomi, Johdon assistenttityön ja kielten ko
2. Haaga-Helia, medianomi, Journalismin ko
3. Lahden amk, sosionomi, Sosiaalialan ko
4. Laurea, tradenomi, Liiketalouden ko

Toi ensimmäinen vaihtoehto taitaa olla valitettavasti ehkä toiveajattelua mun kohdalla, mutta ala on kaikista kiinnostavin ja lupaavin tulevaisuuden kannalta. Pääsykokeet sisältää netin mukaan vaan "perus"matikkaa, mutta sellaselle joka ei selviä ostosreissustakaan ilman laskinta, kaikki matikka on ihan hepreaa. Lisäksi Haaga-Helia taitaa olla kaikista arvostetuin tradenomien kouluttaja.. mutta en menetä toivoani, ainakaan vielä. :-)
                    Toinen hakutoivehan on seuraava ylöspäin media-assistentista, josta mulla löytyy siis jo koulutus. Ajattelin ensin etten todellakaan pyri medianomiksi, mutta kun huomasin että linja keskittyy journalismiin.. jes! Pakkohan se oli toiseksi laittaa.

Kaksi viimestä hakutoivetta oli vaan lähinnä täytettä, kun en uskaltanut vaan kahteen hakea. Silti ihan hyviä vaihtoehtoja, vaikka kaikista mieluiten olisin sinne kauneusalalle estenomiksi halunnut. Ehkä jos tässä haussa ei nappaa, niin katsotaan jos estenomi olis tarjolla kevään haussa.

Katselin myös jälleen avoimia työpaikkoja mol.fi -sivuilla, ja hainkin sitten kahteen toimistoapulaisen työhön.. olis kiva jos nappais niin olis päivillä joku tarkotus taas, ja syy miksi nousta ylös sängystä! Toivottavasti tärppää, pitäkää mulle peukkuja ja varpaita pystyssä. ;-)

<3: jenna

4 kommenttia:

 1. Hyvä että oot hakenu koulutuspaikkoja ja töihin :) Toivottavasti tärppää, millon saat tietää että pääsitkö opiskeleen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikolla 42 muistaakseni. :-) ja niinpä, kunpa pääsis nyt jotenki elämässä eteenpäin..

   Poista
 2. Mä voin opettaa sulle matikkaa! Luetaan yhes pääsekokeisiin 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo <3 Itseasiassa ajattelinkin sua kun luin niistä pääsykokeista, että opettaisit mulle matikkaa :D!

   Poista