sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Illanistujaiset

Moikka!
Kiva olla taas rauhassa ja kotona viikonlopun illanistujaisten jälkeen. Perjantaina nähtiin pitkästä aikaa Marikaa, joka tuli Kasperin kanssa meille ekaa kertaa. Myös Emmi ja Jomppa sekä Janita, Joonas ja koirulit Dexter + Nella oli mukana illanvietossa. Tarkotus oli ensin olla meillä ja sen jälkeen lähteä Lahteen joko syömään tai baareilemaan. Illalla kuitenkin lähettiin sinne Lahteen vaan käymään Hesburgerissa ja sit takas meille. :D
                Eilen aamulla mentiinkin sit Viialaan, ja oltiin siellä yötä. Koirat sai juosta Emmillä vapaana ja sit katottiin The Human Centipede II, joka oltiin jo PYn kanssa nähty aikasemmin. En kyllä suosittele kenellekään sen elokuvasarjan katsomista. :D Tehtiin myös kinkkukierteitä, nam!

Viikonlopun kuvista päätellen oon taas unohtanut miten kameraa käytetään, sekä myös muutenkin otella kuvia kun oltiin vielä täällä meillä, argh! Aina kun suunnittelen että otan paljon kuvia niin en ota kun korkeintaan kourallisen.

Tässä just hyvä esimerkki kuvien laadusta. 
Emmin leipomat Macaronnännileivokset <3

Tölkkejä, pulloja ja muuta siivoomista olikin sitten aamulla ihan tarpeeksi, ärsyttävää vaan kun viron tuonneista ei saa panttia! Myös pyykkiä oon nyt pessyt varmaan 7 koneellista, ja ainakin kaks on vielä tulossa. Aika paljon juomiakin jäi vielä juomatta kylmävarastoon, joten täytyy varmaankin lähitulevaisuudessa kutsua kaverit uudestaan koolle. :-)

<3: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti