maanantai 24. syyskuuta 2012

Syksy ja hyvinvointivaltion rattaat

Kai se on vaan vihdoin myönnettävä, että se syksy tulee. Ulkona on kylmä, sisällä on kylmä, ulkona sataa, ei oo ruokaa, ei oo rahaa. Perus syksy ja perus kuun pari vikaa viikkoo. Sitä lumen tuloa ja joulua sit vaan odotellessa, kun nyt on valkattu jo jouluverhotkin Jotexin alekuvastosta.

Tänään työkkäriin mennessä auto meinas liirrossa vetää keulan takasin tulosuuntaan, mut onneks PY ajo enkä mä! Tästäkin johtuen ei voi mitenkään väittää että olisin syksyihmisiä, kuten ei koiratkaan. Nim. koirat kusee rappusille kun ei voi mennä pois katoksesta koska muuten kastuu!

Työkkärissä mut ilmotettiin johonkin yrityksiin tutustumis/miten tehdään cv/miten haetaan töitä -kurssille. Eipä mulla ookkaan ollut ajantasalla oleva cv jo jonkun viis vuotta, ja töitäkin on tullut jo pikkasen monta kertaa haettua ja myös saatua.
                  Mutta no, onhan ainakin tekemistä sen viiden päivän ajan, jonka jälkeen oonkin sit jo "pitkäaikaistyötön". Tuntuu että sit kun sua nimitetään jo "pitkäaikaistyöttömäks", niin oot jo pahemman luokan luuseri. Ainoo asia missä tunnen onnistuneeni juuri nyt on uudet enkat Bejeveled Blitzissä, 394,400.

Huivi GT 7,90e, korvikset korumaailma 9,90e
Onneks tällä viikolla muistaakseni torstaina alkaa yhteishakukin, nii saa sit senkin pois alta. En kyllä oo vielä edes ottanut selvää mihin haen. Aikuiskoulutuksethan alkaa keväällä tammikuussa, jos pääsis vaikka sitä liiketaloutta ainakin aluksi opiskeleen merkonomiksi. Siitä sitten tradenomiksi jos kaikki menis niinkun haluan! Sen alan opiskelijoille on mol.fissä paljon osa-aikaistöitäkin. :-)

Kai sitä pitäis ruveta tekemään ruokaa, koirien raakaruokakin on ihan finito niin täytyy niilekin tarjoilla perus kotiruokaa. Maanantain jatkoja!

2 kommenttia:

  1. musta tulee kans työtön ens viikolla.. en yhtään tiiä miten pää tulee kestään.. :/

    VastaaPoista