maanantai 17. syyskuuta 2012

Baltic Princess & kuulumiset

Heippa piiitkästä aikaa.
Tässä heti aluksi pahoittelen jopa 4 päivää kestänyttä blogihiljaisuutta, mulla ei vaan oo ollut yksinkertaisesti mitään kirjoitettavaa! Perjantaina käytettiin karvakamut lääkärissä rokotuksilla, ja Stifulla painoa löyty jo huimat 7 ja puol kiloa. Sirius taas oli laihtunut, ja paino oli vaan 13kg. :-( Hain myös sen Ginan paketin postista, jonka sisältöä näkyy ainakin laivalta otetuissa kuvissa.                      
                  Lauantaina mun isosisko Tiina ja pojat Paavo & Juuso oli meillä käymässä, ja laitoin Tiinalle pidennykset päähän jälleen. :-) 
                  Eilen tosiaan kotiuduttiin sieltä laivalta jonne lähdettiin lauantaina. Ajattelin lähtiessä ottaa niin paljon kuvia kun vaan mahdollista, mutta tais se kuvasaalis jäädä aika huononlaiseksi. Tässä kuitenkin jotain kuvia mitä tuli räpsittyä reissussa. :-)


Heti kun noustiin laivaan, meille oli päivällisvaraus venäläisessä ravintola Katarinassa, jossa oltiin viimekskin syömässä kun oltiin laivalla. Mä tilasin härän sisäfilettä, joka oli kyllä tosi hyvää :-) Meidän takana vaan söi eräs vähän kovaääninen seurue, jotka omalta osaltaan vähän pilas sitä ruokailua, mutta ei voi mitään..

Äiti :-)
Jälkiruuaksi venäläisiä rahkapannukakkuja!
Paita GT, 14,95, ristikaulakoru saatu lahjaksi, farkut GT, kello JetSet
Isi ja äiti :-)
PY teki muuten enkat tohon peliin! Jos joku joskus pelaa tota laivalla niin enkoissa on PYn nimi ;-)
''Terveellinen'' aamiainen Buffetissa.
Tässä sitten joitakin ostoksia. Ihan kaikkee en jaksanut kuvata, mm. jotain juomia ja t-paitoja jäi kuvaamatta.

Especially Escadan Delicate Notes <3 52,95e
<3 
Tietty namit!
Pitihän sitä pikkukamuillekin tuoda parit uudet lelut :-)
Nää oli ihan uskomaton löytö! Toinen on ihan samannäkönen kun Stifu ja toinen kun ilmetty Sirius! 
Eilen aamulla tosiaan käytiin Tallinnassa maissakin, Sadama marketissa tietty ja yhdessä isossa ostoskeskuksessa, josta ei löytynyt kyllä yhtään mitään. Kaikki kaupat oli samoja mitä Suomessa, joten turha sieltä oli mitään ostaa!

Nyt mä taidan painua suihkuun, kun me haetaan luultavasti illalla uus divaanisohva! jee! siitä varmaan kuvia myöhemmin. :-)

<3: jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti