lauantai 8. syyskuuta 2012

Kipeilyä part 2

Köh. Viimeiseen päivitystä - kuumetta oli eilen koko päivän sekä myös kurkkukipua, mutta tänään ne oli vaihtunu hikiseen oloon ja jostain mahanpohjalta kumpuavaan yskään. Eli olo ei oo mikään mahtava, mutta onhan tässä aikaa sairastaa. 
                 Jostain kumman syystä mulla on ollut ihan kauhee nälkä kokoajan, ja oon syöny aika rutkasti siihen nähden etten liiku sängystä minnekään. En mä siis kauheen kuolemansairas voi olla! Onneks mulla on ollu täällä tänään seurana tällänen mörkö, kun PY ja Sirre lähti heti aamusta kotoo:


Ei se oikeesti oo tollanen kemmanen, se vaan näkee unta varmaan juomisesta. :D On tossa tyypissä hauskan naamavärkin lisäksi yksi huonokin puoli; kaveri kaipaa pihalle joka toinen tunti, ja kuinka moni haluaa seisomaan sateeseen pihalle kesken Hellyyteni Kohteen? tai Pirates of the Caribbean kolmosen? Ei kukaan, joten en myöskään mä.
                     Tässä parin kipeilypäiväni aikana oon katsonut jokaisen katsomatta jääneen leffan ja sarjan boksilta, ja joitakin jo nähtyjäkin. Oon myös syönyt jo 2 suklaalevyä, kiitos PYn joka selvästi yrittää lihottaa mua, kun tuo sitä suklaata joka päivä kaupasta, vaikka tietää että mun on PAKKO syödä se, vaikka ei edes tekis mieli!
Kuka tietää mistä elokuvasta ylläolevat kuvat on? Ekalla kerralla kun katottiin tää PYn kanssa niin en uskaltanut kattoo kaikkia kohtia, mutta nyt skarppasin ja katoin koko elokuvan ilman käsiä silmien eessä. Ehkä siks, kun tiesin että mulla on koira turvana. :D
                 Tosta edellisestä voikin jo arvata että kyseessä on kauhuelokuva, ja voin vielä antaa sellasen vinkin, että elokuva pohjautuu Steven Kingin novelliin. ;-)

Eilen mä kans värjäilin tota tukkaani sitä Cameleonilla. Paketissa oli halpisvärien tapaan aivan paska se levityspullo, enkä oo koskaan ymmärtäny miks hiusväriin pitää laittaa sitä jotain öljyä sekaan. Kaadoin meinaan vahingossa molemmat pussit samaan pulloon, kun käytin värjäämiseen kaks pakkausta, niin toisen väri muuttui värin ollessa päässä tumman ruskeeksi ja toinen pysyi valkoisena. Hmm. Tasasesti se kuitenkin mun mielestä värjäs, vaikkakin tietenkin tänään auringonvalossa väri on musta. No mulla kuluu väri aina aika nopeesti pois, jos sitä joskus pääsis oikeesti vaalentamaankin tukkaa.

Ennen.. mua vähän houkuttee aina välillä ajatus oman värin kasvattamisesta, kun en varmaan värinpoistoilla tulis koskaan siihen pääsemään. Ehkä joskus :-(

Jälkeen.
Kyllä tuolta vieläkin kuultaa mun oma väri läpi, mutta itteensä saa syyttää. En meinaan koskaan noudata värjätessäni ohjetta ''värjää ensin tyvi, anna vaikuttaa, värjää vasta sitten latvat''. Haha. En koskaan jaksa odottaa. Siksi mulla on aina latvat ja pituudet mustia ja tyvi vaalea. Parturi-kampaajat kaivaa nyt varmaan silmiä päästään.

Taidan nyt kyllä nauttia hetkellisestä koirienvahtimisvapaahetkestäni, kun pikkukoirakin lähti PYn mukaan äsken. Eli nauttimalla tarkoitan sitä, että painun nyt tonne makkariin Ziperall päällä kahden peiton alle hikoilemaan ja ajattelemaan, että hikoilemallahan laihtuu, eiks je?

<3: jenna

ainiin, ps:

näin meillä nukutaan..

2 kommenttia:

  1. aww teiän pallerot on niin ihania, mulla on ikävä niitä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no aaw.. saat noista täyslaidallisen kyl parin viikon päästä! :D

      Poista