torstai 27. syyskuuta 2012

Pancho Villa, Ideapark & uutuudet



Huomenia.
Tänään aamulla herätessäni huomasin kyllä talven olevan jo lähellä, kun ensimmäisen kerran koiratkin avas silmänsä vasta lähempänä yhtätoista, kun oli vielä niin pimeetä. Tälleen syksykaamoksen aikaan ei tee mieli nousta ollenkaan sängystä, kun koko päivän on niin synkkää, märkää ja kylmää. Eilen oli onneksi vähän piristävämpi päivä, kun oltiin Emmin ja Jompan kanssa Ideaparkin Pancho Villassa syömässä. Porukan kauniimman osapuolen edustajat saivat tarjota ruuat miehille, mutta mikäs siinä, välillä niinkin päin. :D


Ylempi on mun kanahampurilainen ja alempi Emmin kanavoileipä. En meinannu aluks ees löytää tosta lautaselta mitään leipää mutta olihan se siellä. Ranskalaiset oli kans tosi hyviä ja dippi joka tuli jokasessa annoksessa. Hampurilaisen välissä oli kyllä tietenkin sipulia, jota vihaan yli kaiken ruuassa mutta se maistukin yllättävän hyvältä, kun vaan kuvittelin sen olevan salaattia.

Karvaliivi RH, kaulakoru lahja, kengät Spirit

Ideaparkista ei tietenkään löytynyt niitä vahapintaisia housuja Onlysta. Siellä oli kyllä kaikenlaisia muita samantyylisiä legginseinä, mutta ei ne ollut ihan sitä mitä hain. Löysin sitten Ginasta tollaset nahkaset housut ja just mun kokoa! noi on tosi saman tyyliset kun ne mattapintasetkin, mutta vaan hiukka kiiltävämmät.

Musta luomiväri 3,90e & puuteri 4,90e GT
GT tekonahkahousut 39,90e

Tein myös ihania kenkälöytöjä Warehousesta! Kahdet kengät kylmeniviin iltoihin lunastin yhteensä 48 eurolla. Molemmat on ihan täydellisiä kenkiä, just sellasia mitä oon etsinytkin ja nyt löyty vieläpä tarjouksesta.


Eilen oli työkkäristä tullut mulle kirje työpaikasta, johon mun pitää hakea, ja hainkin sinne juuri äsken. Työt alkais ilmeisesti ens kuun alussa, jos mut sinne valitaan. Joku jakelunhoitaja oli työnimike, ja työnkuvaus kuulosti kyllä ihan mielenkiintoiselta. :-)
                   Mun piti eilen hakea siinä yhteishaussa niinkuin kerroin, mutta ei siellä ollut tarjolla kyllä yhtään mitään. Kone -ja metallialaa ja jotain veneenrakennusta ja muovi-alaa kyllä, mutta ei mikään mikä mua edes vähän kinnostaisi, joten jätin hakematta.

Isin hampurilaisten tekoa <3

Meidän netti toimii niin huonosti, että pelkkien kuvien lataaminen on kestänyt jo toista tuntia, ja oon ihan turta tähän jo. :D saattaa se kyllä johtua siitäkin kun lataan 9 tunnin mittaista iPhonen päivitystä tässä samalla, mutta no.. Mun päivän ohjelmaan kuuluu seuraavat asiat, joiden pariin painunkin hetinyt:


     Aufwiedersehen!


ps:
Gimmie 'em hamburgersh!!

9 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun rannekoru. Niin ja nuo HOUSUT, tajuttoman IHANAT! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittiii :-) ja joo mäkin tykkään noista housuista <3, vaikkei ne nyt ihan sellaset ollutkaa mitä hain!

      Poista
  2. rakastuin tuohon rannekoruun 8))
    mutta kyllä toi Sirren (?) kuva kruunas koko postauksen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) joo Sirius haluaa aina olla tollanen pikku loppukevennys! :D

      Poista
  3. Ihana tuo karvaliivi!! :)

    VastaaPoista
  4. Upeat muovipöksyt..ja niin smack tiukat..;)). Mistä tuollaisia naisia löytyisi?
    -pete

    VastaaPoista