torstai 6. syyskuuta 2012

Kipeilyä



Tänään ei sitten olekkaan niin hyvä päivä. Yöllä taas tuli käytyä Stifun kanssa ulkona muutamaankin kertaan, ja aina herätessä huimas, päähän sattu ja kurkkukipu meinas tappaa. Tässä sitä ollaan sitten kipeitä, mutta kai sitä saa vaan itteensä syyttää! :-( kuumetta en oo vielä muistanut mitata, mutta olo on lähinnä poskiontelontulehdusmainen eikä kuumeinen.


                      Itteni puolesta ei oikeastaan harmita, mutta olin luvannut mennä kasvohoitoon huomenna, mutta tuskimpa pystyn lähtemään. Ja Sirre ei taas päässyt aamulenkille, vaan joudui vaan juoksentelemaan energiaansa pihalla. Nytkin se istuu aidan tällä puolen ihan kaihoisan näköisenä. Huono omatunto piinaa, mutta kipeenä ei saa lenkkeillä.. Täytyykin viedä sille joku luu että se vähän piristyis.
                      Lisäksi mun hiustenvärjäysoperationia täytyy lykätä, kun en saa huuhdeltua väriä pois jos en mene kokonaan suihkuun, eikä 48 tuntiin saisi kastella ripsiä. Toisaalta ei se haittaakaan, kun tässä kotona vaan sairastaa. Onneks kanaliemikuutiokeitto (oikeesti parempaa miltä näyttää ja kuulostaa) helpottaa, ja pörrösukat. Olis kiva nukkuakin mutta tuntuu että joka paikka on peiton alla ihan kylmähiessä.. eikö sekin viittais vähän kuumeeseen? Mua kanssa kiinnostais tietää millon täällä laitetaan taas patterit lämpiämään, yöt on ainakin tosi kylmiä nukkua jo. Paitsi että luvattiinhan sitä hellekesää vielä viikonlopulle, mutta jos sen jälkeen?

Katselin tossa taas GTn talvimallistoa netistä, ja sinne oli ilmestynyt melkein satapäin uusia tuotteita edellisen tilauksen jälkeen. Sillon en meinannut löytää mitään tilaamisen arvoista, kun taas nyt ostoskorin summa lähentelis uhkaavasti kolmenumeroista summaa.

Vasemmalta oikealle: Lisa superstrech jeans 29,90,  Double cross earring, 4,90, Christal knittet sweater 29,95, Bella nail polish 3,95, Elly coated zip jeans 59,95, Milly blazer, 29.95, Svetlana snood 9,95, Else skirt 29,90,  Sharon belt 12,95, Fia furr snood 24,90.

Noi Lisa -farkuthan tilasin jo viimeksi mutta vaan musta-harmaana, ja pakko mun on saada noi paikatut farkunsinisetkin! Samoin Else -paituli löytyy multa jo sinisenä. Mulla on aina ollut vähän tapa hamstrata samaa vaatekappaletta kaikissa mahdollisissa väreissä, jos huomaan että vaate on hyvä.
                   Noita toisia Elly farkkuja kuolasin sillon Ideaparkissa, mutta edelleen niissä on vähän liian suolanen hinta, mutta ehkä vielä joskus, kun osuu se lottovoitto kohdalle. Noi molemmat huivit ja blingbling vyö sekä korvikset on ihan must haveja, ihan hintojensakin puolesta. Hopeinen glitterkynsilakka on mulla loppu, ja seuraavaksi luultavasti tulee testattua tota GTn vaihtoehtoa, ihan ton naurettavan hinnankin takia. Aina tulee kans haaveiltua noista bleisereistä, mutta en sellasta oo kuitenkaan koskaan osannut käyttää, tulee jotenkin tosi virallinen olo..
                   Neuleita mulla ei oo yhtään napitonta mallia, ja jos neuleen nimikin on jo christal niin pakkohan sellanenkin on ainakin yks saatava. Saa nähdä estääkö mua mikään tekemästä taas tilausta vai sorrunko.. kun noi on niin ihanii..


Siellähän ne kamuset nyt juoksee toisiaan takaa. Mulle tulee aina niin hyvä mieli kun näkee miten ne tykkää toisistaan ja juoksemisesta tossa pihalla. :-) pihahan sais toki olla isompi mutta minkäs teet. Me kuitenkin lenkkeillään (yleensä) niin paljon niin pääsee vähän isommalle alueelle. Onhan niitä koiria kerrostaloissakin.
                    Nyt tuli Stifler jo sohvalle nukkumaan, ja taitaa tuolta köpötellä Siriuskin. Taidan liittyä seuraan nyt kun ei tarvii enää vahdata silmä tarkkana pihalle. ;-)

<3: Jenna

2 kommenttia:

  1. Taisin olla minä joka tartutti sut viikonloppuna... D: Hei jos tilaat tuolta jotain niin voidaanko tilata samasta niin menis postikulut puoliks? En muista oliks ne siel isot vai pienet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainii sähän olit kipee! perkele!!1
      mut joo, muistaakseni postarit on jotain vajaa 5€, ainaki ku ottaa laskulla niinku mä aina teen..eli joo tilataa vaa samasta!

      Poista