perjantai 28. syyskuuta 2012

Jokapäiväinen perjantai


Nykyään tuntuu, että jokainen päivä olisi perjantai. Jokapäiväinen perjantai, joka aloittaa viikonlopun ja löysäilyn, mut ilman sitä sunnuntaivitutusta, että seuraava päivä olisi maanantai ja uuden viikon alku. Monesti en ees muista mikä päivä milloinkin on, tai monesko päivä, tai edes mikä kuukausi. Toivon niin että tähän tulee pian muutos, iskäkin sano mulle jo, että tällänen pelkkä oleileminen vaan alkaa käymään jossain vaiheessa mielenterveyden päälle. Siitä en kyllä osaa sanoo vielä ainakaan mitään, mutta puuduttavaa tää kyllä on.
                       En mä kyllä pelkästään oleile, mä lenkkeilen koirien kanssa, siivoon, kirjotan tätä blogia, käyn kaupassa, nään kavereita, luen kirjoja, kattelen telkkaa.. mutta ei se jotenkin oo sama, kun ei oo niitä tavallaan normaaleja päivärutiineja, töitä tai koulua.
                        PYkin haki eilen johonkin työkkärin tarjoamaan vartijakoulutukseen, en toivo mitään nyt enempää kun että se pääsis sinne! Heti tokana mun toivomuslistassa on että ite kanssa pääsisin joko siihen jakeluhoitajan työhön tai kouluun keväällä.

Löysin muuten aika huipun biisin H&M:n mainoksen innoittamana, kun googlasin millaista musiikkia se Dana Del Rey oikein tekee:



Toi on ainakin aika hyvä kipale, paljon muita en oo vielä ehtinyt kuunnella. :-) Onko kellään suositella jotain kappaletta?
Silvia -farkut & musta paita GT, korut Nomination, Avon & Chanti, kengät viime postauksesta tutut SpiritStoresta

Pyydän muuten anteeksi näitä mun asukuvia jotka on päivittäin samanlailla otettuja. Mulla ei oikeen oo ketään joka jaksais räpsiä musta kivoja kuvia, enkä tiiä osaisinko poseerata (:D) muille kun omalle peilikuvalle. On mulla olemassa kyllä jalustakin kameralle, täytyy ruveta testaileen miten kuvaaminen onnistuis sillä.

Ostettiin Mustista ja Mirristä tällänen IHANA ranskiskalenteri! Ollaan niin pitkään etitty tollasta ja onneks nyt löydettiin ja ostettiin se, oli meinaan viimenen kappale. Tuolla on muuten aika monta Sirren kaksoisolentoo!

 Aamulla lenkillä poikien kanssa bongattiin pieniä tulvan merkkejä. Yleensä tossa ojassa virtaa sellanen pieni ja hienostunut lähestulkoon huomaamaton virta, niin viime viikkojen jatkuvien sateiden takia vedenpinta yltää jo melkein tielle. Tuo vasemmalla näkyvä lenkkipolku kuuluu meidän päivittäiseen lempparilenkkireittiin, mutta toi multanen maa ei oikeen tykkää sateesta, olin aamullakin nilkkoja myöten upoksissa siinä liejussa. Täytyy etsiä joku toinen syrjäinen lenkkeilypaikka, ainakin sateiden ajaksi..


Tehtiin (tai enimmäkseen PY teki) aivan ihanaa ruokaa meille äsken, valkosipuliperunoita ja lohta. <3 Tässä nyt sit istun ihan ähkynä mun annoksesta, johon kuului siis kalaa (kastikkeessa on mausteita, juustoa ja kermaa) sipuliperunaa, kurkkua ja ihanaa tuoretta ohraleipää aurinkokuivattu tomaatti -levitteellä. Vielä pitäs jaksaa syödä toi jälkkäripulla! Mulla ei edes kulje ajatus näin ähkyssä, joten palaillaan ehkä huomenna! :-)

ps. löydettiin ihan sairaan ihana kuva PYstä ja mun siskon pojasta! Toi kuva on jostain vuodelta 2009, kun oltiin vasta alettu seurusteleen:
<3

4 kommenttia:

  1. supersulonen kalenteri. <3 Haikein mielin noita söpöjä ranskiksia kattelen ku meijän talouteen piti tulla pikku ranskis-vauva parin kuukauden päästä mutta joudutaankin nyt odottelemaan ainakin vuosi vielä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei, kun joudut odotteleen noin kauan! Meille on molemmat ranskispojat tullu kuukauden varotusajalla, ja sekin aika on tuntunut sillon liian pitkältä. :D ei sillä, kyllä ne on odottelun arvoisiakin!

      Poista
  2. Kivannäkönen tuo sun asu, jotenki rento ja simppeli! :-)

    VastaaPoista