tiistai 2. lokakuuta 2012

Pusuja

Lämppärit kalkkunaleikkellä ja ihan sikana juustoo!
Mun päivän ateriat on koostuneet seuraavista asioista: paahtoleivästä juustolla ja kurkulla, lämpimistä leivistä & paahtoleivistä kaakaon kanssa. Kuinka niin yksipuolinen ruokavalio? Onneks viimesistä viipaleista tein noi lämppärit eikä oo rahaa ostaa lisää, niin täytyy siirtyy taas ruisleipään.




Oltiin tänään poikien kans ekaa kertaa lenkillä ilman kaulapantoja ja valjaiden kanssa. Voitteko uskoa, Stifulle menee päälle samat valjaat kun Siriukselle! Onneks Sirre omistaa kahdet erimalliset valjaat, y-valjaat on sen verran tiukemmanmalliset että ne menee pienemmällekin kaverille. Huomaa kyllä eron kun lenkkeillään valjaiden kanssa, kumpikaan ei koko ajan oo vetämässä joka suuntaan! Ihan kun ei muutenkin olis tarpeeksi vaikeeta fleksien kanssa, kun kumpikaan ei pysy siellä missä pitäis.                       
                  Räkänokka-Sirius ei halunnut antaa mulle pusua. :-( Se ei muutenkaan tykkää pusuista, kun taas Stifu pussailis all the time.


Paita on muuten se Vero Modan pitsipaita minkä ostin kuukausi takaperin. Onneks kuvissa ei näy, mutta oon pilannut pyykissä ton paidan, alaosa on värjääntynyt sellaseks vaaleen vihreäksi kun yläosan pitsi on puhtaanvalkoinen. :D nykyään pesen siis valkoiset vaatteet ja vihreät patalaput erikseen..



Oon ajatellut ruveta taas randomisti vaalentamaan tukkaa. Kun haluaisin sellaset selvästi ruskeat hiukset, kun nyt kaikkien mielestä ne on mustat. Värinpoistoihin en kyllä enää lähde, vaan ajattelin olla värjäämättä juurikasvua ja laittaa pään täyteen vaaleita raitoja.
                 Oon myös kuullut että kevytcolan kaataminen tukkaan vaalentaa hiusväriä tehokkaasti. Pitäiskö kokeilla? Myös uimahalliveden kloori, sitruuna ja aurinko on kuulema hyviä vaalennuskeinoja.

Anteeksi kirosanat arkiaamun herätyksessä, en herää ilman vihaista herätystä. Huomasin muuten nyt vasta kirjotusvirheeni, sorry!
Laitoin vihdoin viime viikolla herätykset iluuriin, että muistan tässä välissä koirat alko haukkumaan pihalla ja juoksi suoraan portin läpi naapurin päälle hyppimään. Tuli molemmat niskasta pitäen sisälle. millon mun ohjelmat alkaa. Missaan aina ton New Girlin (Kolme miestä ja tyttö) ja Smashin, nyt mulla on hälytys molempiin päiviin kun se tulee. Perus salkkareita tai BBtä ei tarvii laittaa herätyksiin, ne nyt muistaa vaikka unissaan. Eikä telkusta tuukkaan oikeen mitään muita mun ohjelmia tällä hetkellä. Esimerksi viime syksynä tuli montakin hyvää ohjelmaa, kuten Helsingin Herra ja Iholla. 

Taidan nyt mennä kurmuuttamaan (:D) noita koiria vähän lisää, myöskin PYn ja sen kavereiden lätkäpeli saattaa näkyä vähän paremmin jos en lataile näitä kuvia tähän. See you!

9 kommenttia:

  1. Onpas sulla kiva blogi! :--) Ja aww tuo koiruli on ylisöpö♥

    http://merppaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana banneri ja noi sivu jutut (missä lukee bloglovin yms :D). Tykkään sun tavasta kirjottaa ja oot super nätti! Ja sulla on älysuloset koirat (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, piristi todella mun päivää! :-)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. voi sulla on tosi kiva blogi! kivoja kuvia, tykkään:-)

    http://acoupleofprincesses.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tykkäät! Kurkkaan sunkin blogia :-)

      Poista
  5. aww kuinka söpö toi koira! :D ja ihana tää sun blogis <3! :))

    <3: Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) on ne kyllä söppänöitä, täytyy myöntää <3

      Poista