tiistai 16. lokakuuta 2012

Second Day at the Office

Eilen oli siis mun ihkaeka päivä töissä! Ei voi sanoo etten olis tykännyt, otin vielä loppukuuksi niin paljon vuoroja kun vaan mahdollista, kun kuitenkin aloitin vasta nyt. Mulla on jopa LAUANTAINA töitä. Musta tuntuu että perjantain koittaessa se kyllä ketuttaa. 

Jenna at your service!

Tänään saatiin kuulla muuten vielä sellanen ihana asia, että PY pääsi sinne vartijakouluun, oli tänään siellä haastattelussa ja heti parin tunnin sisään tuli tieto hyväksynnästä. On ihan sellanen tunne että nyt kaikki alkaa meneen putkeen, vihdoinkin! Koputan puuta.

Oltiin tänään sitten vähän juhlistamassa mun uutta työpaikkaa ja PYn opiskelupaikkaa Amarillossa.
Toi dippi on jotain niin hyvääää!
 Minute Steak & french fries! Mä en koskaan kyllästy lehtipihviin. Onneks toi ei ollut samanlaista kun muinoin laivan grilliraflassa, jonka koostumus oli sellasta asfalttiinjäänytpurkka -tyylistä. Toi oli ihanaa maustevoita myöden!

Kyllä muuten huomaa että on ollut pitkään pois työ/opiskeluelämästä, kun vasta kasiltakin herääminen tuottaa vaikeuksia. Kesällä noustiin joka aamu viiden aikaan, siitä lenkille Sirren kanssa ja melkein 12h pois kotoa töissä, jossain kattoa tai aitaa maalaamassa. Kyllä on elämä helpottunut siihen nähden, kun nyt työt alkaa vasta puoli kymmeneltä! Tarvitsee vaan taas vähän totutella, ehkä tän viikon lopulla jaksan jo siivotakin ja ripustaa loput kaamosvalot, enkä vaan mässyttää Toffifeita ja nukkua. Palataan huomenna vähän paremman postauksen merkeissä, koitan kerätä energiaa ja kuvia siihen!
Tällästen kanssa sitten lenkille. Stifulla on päällä Sirren vanha villapaita, ja Siriuksella ihan uusi mantteli! Mun mielestä toi on ihaana, oikein Prinssi-Sirius.

Huomiseen!

7 kommenttia:

 1. En tiennytkään, et teillä on kans blogi :) Vastailin tuonne omaani siitä furminaattorista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä oon joskus aikasemminkin kommentoinut sulle jotain mutta kommenttini on kadonnut jonnekin :-( käyn kattomassa mitä vastailit!

   Poista
  2. Ai... Mulle kyllä pitäisi tulla sähköpostiinki aina ilmotus kommenteista.

   Ootko useamminki yrittäny kirjoittaa?

   Poista
  3. Oon itseasiassa varmaan parikin kertaa. En tiiä oonko sit mokannu jotenkin, mut oon seurannu teidän blogii jo vähän pidemmän aikaa niin aina välillä on tehny mieli kommentoidakin :D

   Poista
  4. Ai, mä poistankin sieltä sen robotin esto-jutun, ni pitäis tulla helpommin :)

   Poista
 2. Haaahahahaa Siriuksen takki :DD

  VastaaPoista