torstai 25. lokakuuta 2012

Extreme makeover

Tai ainakin melkein!


Parin viime päivän aikana on tullut värjäiltyä tukkaa, tilailtua uusia talvivaatteita ja otettua jälleen ripset. Kiitos jälleen Suvi! Niin kun mä silloin aikasemmin sanoin, oon hetken ilman ripsiä ja otan ne tässä kuussa uudelleen jos vielä haluan, ja halusinhan mä! Omat ripset oli kivat hetken aikaa, enkä ainakaan huomannu mitään muutosta niiden tuuheudessa tai pituudessa ennen ja jälkeen pidennysten, samat ripset ne siellä pidennystenkin alla vielä oli. Ei siis kannata uskoa kaikkia maailman kauhutarinoita, jos vaan itse osaa pitää pidennyksiä repimättä niitä.


Uusi vähän vaaleampi hiuskuontalo sai värinsä ensin värinpoistosta, jonka jälkeen vielä päälle laitoin Schwartzkopf LIVEn sävyn Creamy Caramel. Pituudet jäi jälleen asteen pari tummemaksi kun juuri, mutta eipä tuo mua häiritse, kun tarkotus oli juurikin vaan keventää mun mieleen liian mustaa väriä ja tehdä jatkossa vaalentaminen ja vaaleampaan ruskeaan siirtyminen helpommaksi. :-) PYn kommentti uudesta tukasta ''Näyttää ihan kun sulla ois vaan tosi iso juurikasvu!'' Thankies!


Värjäyksissä käytetyt värit: raita-aine Garnier Nutrisse Truly Blonde Defined Highlights & Schwarzkopf LIVE color XXL Creamy Caramel.


Vasemmalta oikealle: 1. Alkutilanne: tummanruskea tukka ja vaalea juurikasvu. 2. Alkutilanne: pituudet. 3. Värinpoiston alias vaaleiden raitojen jälkeen 4. Pituudet värinpoiston jälkeen 5. Lopputilanne värjäyksen jälkeen.


Oon kyllä taas ihan tyytyväinen tähän tukkaan, vähän vaihtelua pitkästä aikaa! Saa nähdä kuinka kauan viihdyn vähän vaaleammassa kuontalossa. Jossain vaiheessa tähän päälle kyllä tulee se vaaleampi ruskea, niinkuin alunperin oli tarkoituskin. :-)

Vaatteita tilasin lempparikaupastani Jeans.filtä. Lähipäivinä pitäis postiin saapua seuraavanlaisia ihania juttuja;
Eli tilaukseen lähtivät uusi laukku (yllätys!) pinkki oloasu (olisin halunnut sinisen muttei ollut kokoja :-() talvitakki harmaalla turkiskauluksella ja valkoinen tuubihuivi. Esittelen noi jutut vähän paremmin kun ne toivottavasti tänään sitten päätyis mulle!

Nyt alan lähtemään töihin, tänään on luvassa lapsiparkkia ja töitä kasiin asti illalla. Huomenna sitten suuntana jälleen Viiala!

8 kommenttia:

 1. Tuo laukku on aivan älymakea! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ulkoasu täl blogilla <3 :-)

  http://nenskun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. whii nuohan on erittäin pirtsakkaat nuo sun hiukset 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee pirtsakkaat.. :D onks se huono vai hyvä juttu?

   Poista
  2. Aijaa no kiitos sitten hyvinpaljon :-)

   Poista