maanantai 8. lokakuuta 2012

Vaatekaapin siivoilua

Ennen..
En taas ymmärrä miten näin on päässyt käymään. Viimeiseen kahteen kuukauteen en oo löytänyt vaatekaapistani kyllä yhtään mitään, ja tänään aamulla päälleni saamani sukkalaatikon innostama ajattelin jo sitä vaikka järjestelisi vähän! Mulla on ollut aina niin siisti vaatekaappi, mutta kun noita rättejä on alkanut kertymään vähän enempi niin tila loppuu kesken. Eikä siltikään oo koskaan mitään päällepantavaa. 


Myös nää laukut tuppaa aina lentämään niskaan kun yläkaapin oven avaa. Taitaa noitakin jo sellaiset 30-40 kappaletta löytyä. Kohta täytyy etsiä laukuille uusi, isompi kaappi. Mistä tulikin mieleeni..


Eilen kokoelmani kasvoi yhdellä uudella laukulla, jonka ostin kodin ilosta Kartsun kanssa. Oon joskus ennenkin meinannut ostaa ton, mutta äitin mielestä kys. laukku on ruma kun mikä. Ei kyllä!


Mun pikku Chihulla on pointti! Toi on niin söpö, toi oli varmaan eka ''sisustusjuttu'' minkä ostin kun muutettiin tänne. Siitä asti se on tossa kaapinovessa möllöttänyt.

...jälkeen.
Siivottu kaappi näyttää nyt tältä. Edelleen hyvin sekaisen näköinen, mutta onpa sentään siisti! Huomasin että mulla on aivan liikaa huppareita joita en koskaanikinäkuitenkaan käytä, myös farkkuja löytyy ainakin 25 paria joista ehkä 5 vakituisessa käytössä, mut en vaan osaa luopua. ''Jos niitä vielä tarvii tälläsessä ja tälläsessä paikassa..''

Parit farkut ja paitulitkin pääsee kiertoon.

Tulipa tota henkarikaappiakin siistittyä, joka on mun ja PYn yhteinen. Suoraansanoen v*tuttaa omistaa noin ihania mekkoja, joita tarvitsee kerran elämässään ja sitten ne jää tonne kaappiin vaan roikkumaan ja satunnaisesti ihailtaviksi. Esimerkiksi tuo sininen mekko toinen oikealta; mun Thaimaasta tuotu valmistujaismekko. Ehkä sitten ku pikkusisko valmistuu voi itsekin vähän pukeutua paremmin.. kolmen vuoden päästä..

2 kommenttia:

  1. voit sit pukee sen mekon ku meikä valmistuu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo niinpä!! paitsi et en haluu olla ylipukeutunut sun bileissä :-(

      Poista