tiistai 30. lokakuuta 2012

Talviärsytysselitysvalitusilostus

Otsikko on ihan oma keksimä.
Tiistai. Tää tiistai oli ensin ihana, ei särkenyt päätä, ei nälättänyt, janottanut tai tullut tylsää töissä. Sitten tuli kotiinlähdön aika ja huomasin sen lähes ainoan asian mikä mua talvessa todella ärsyttää: talvirajoitukset. Oikeesti. Suoraan sanoen mua vituttaa. Vituttaa aivan sairaasti! Seuraavat puoli vuotta ajellaan töihin yli 45 minuuttia ja kotiin Viialaan yli puolitoista tuntia edellisen reilun tunnin sijaan. Mikään, ei edes kylmyys tai loska, ärsytä mua pitkää aikaa niinkun noi rajoitukset.
Eilen tosiaan oli aivan kamala päivä noin niinkun fyysisesti. Ensin neljä tuntia toimistossa aivan jäätävässä päänsäryssä ja nälässä, jonka jälkeen päivä huipentui neljän tunnin lapsiparkkiin ja kahteen 2-5 vuotiaaseen lapseen joiden perässä sitä mentiin sitten putkissa ja liukumäissä ja vessassa ja juomassa ja pomppulinnassa ja trampoliinissa ja pelattiin ilmakiekkoa ja ja ja.. Kun kotiin pääsin ja lähettiin PYn kanssa vielä mäkkäriin niin itkuhan siinä tuli. En taas muista millon olis sattunu niin paljon ja millon olisin ollut niin väsynyt. Onneksi PYllä oli kotona vähän tujumpaa särkylääkettä, jotka vedin naamariin ja tähän aamuun herättiin sitten 11 tunnin yöunilla. Välillä näinkin!

Lisäksi näin vielä viimeyön pimeinä aamun tunteina jotakin ihan hämälää ja erittäin disturbing unta Johanna Tukiaisesta. Hyrr.

Älkää muuten ymmärtäkö väärin tota Lapsiparkkijuttua tossa ylempänä, 9 kertaa kymmenestä nautin ihan kympillä siellä olosta ja niistä lapsista. Tänäänkin kun paikalla oli vähän vähemmän populaa, uskaltauduin erään ihanan Kadri -tyttösen kanssa sellaseen ilmalla täytettyyn liukumäkeen, (mikähän se on oikeesti?) ja pomppulinnaan! Kuinkahan monta vuotta siitä on kun oon viimeksi pomppulinnassa ollut, kun niissähän on se ikäraja yleensä. Huomasin kyllä että on massa vähän lisääntynyt kun ei oikein enää pomppulinna pomputtanut. :-( laskettiin me isoista mäistäkin yhdessä, kivoja tollaset päivät kun saa (lue: kehtaa) oikein repäistä tuolla.
Lakkasin pitkästä aikaa kynnetkin ihan au naturelleiksi. Noi on kyllä mun mielestä tos keltaset eikä mitenkään erityisen kauniit, mutta tykkään kun ne on taas vaihteeksi noin pitkät. Tiiän että nyt kun kirjotin sen niin huomenna ne katkeaa. Joten koputan puuta!
En eilen muuten sitten lukenutkaan sitä Cosmoa vaikka niin kirjoittelin, joten nyt on vuorossa vielä tälle illalle karkkeja, suklaata ja juurikin sitä Cosmoa. Niinkun tossa Taksi -ohjelmassa Suppo Taalasmaan ääni aina sanoo: Jatkamme matkaa, adjöö!

5 kommenttia:

 1. Muistaessani, jos et sattunut tätä niksiä viel tietämään:
  Se kynsien kellastuminen johtuu siitä, että geeli, lakka tai liima on ollut suoraan kynnellä, ilman kynttä suojaavaa ainetta. Kevyt kerros pohjustuslakkaa suojaa kynsiä, eivätkä ne kellastu vaikka usein lakkailisikin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaan käyttänyt mitään pohjalakkaa.. :-( jatkossa taidankin käyttää, jos toi kerran johtuu siitä!

   Poista
 2. Tosi kivoja nuo kuvat susta. Niin ja tuo sun banneri on ihanan blingi ♥

  VastaaPoista
 3. ihanan oloinen blogi sulla :)

  http://kaizukainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista