keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Elämän pienet ilot

..or not.
Tervetuloa kotiin, äiti!
Sanokaa mun sanoneen, mä en enää kertaakaan jätä sanomalehtiä noille kahdelle pikku pissapäälle kun lähden kotoo. Tällänen näky on odottanut mua nyt kolmena iltana, ja ihan sama, olkoon sitten vaikka kakkaa matolla (btw, tänäänKIN oli suihkussa), mä en noita nöyhtiä enää kerää jokapuolelta kämppää. Ainiin, tänään oli syöty yks puolikas särkylääkekin näköjään olkkarin pöydältä, eikä oo paljon vaikee arvata kuka on ollut asialla. Vielä ei oo ainakaan pienemmällä sojottanu ketarat kohti kattoa!
 Toi mun juurikasvu on muuten aivan järkyttävä, ainakin sellasessa keltasessa putkivalossa mikä meillä on töissä ja joiden alla istun koko päivän. Mä nyt annan sen kasvaa.. joopa joo! En ees jaksa alkaa selitteleen, huomenna kuitenkin kirjotan että oon värjännyt sen taas, jollain maailman tummimmalla ruskeella.
Eilen tuli tieto pääsykokeista tonne Laurean tradenomilinjalle ja tänään vielä sinne Haga-Heliaankin samaiseen koulutukseen. Mulla on tosi ristiriitaset fiilikset nyt siitä, mitä sitä oikein tekis. En oo yhtään perehtynyt noihin liiketalouden ennakkomatskuihin, ja vielä kaikenkukkuraksi tuolla Hagassa täytyy valita kaksi vierasta kieltä opiskeluun, ja mulla ei enää kyllä mitenkäänpäin luonnistu kun englanti. Ruotsia ja saksaa oon viimeks ehkä ajatellut yläasteella, enkä nyt miettiessäni ymmärtäisi varmaan kumpaakaan puhuttuna sanaakaan, saatika osaisi muodostaa järkevää lausetta. Paitsi Ich bin Jenna ja Jag är Jenna. Siinä varmaan ne tärkeimmät.

Jos nyt menisinkin pääsykokeisiin ja pääsisin, niin mun pitäis lopettaa työt, jotka just oon vasta saanut alkuun. Ja ''eläisin'' taas sen kolmesta neljään vuotta niillä tuilla. Mut toisaalta, ei mun tällähetkisellä palkalla kyllä koskaan rikastu, kun taas ehkä sillä tradenomin tutkinnolla niin voisi tapahtuakin.. En mä tiiä!
Ei tollasille pelleille kyllä voi kauheen kauaa olla vihanen. Enköhän mäkin painu kohta alkavien Salkkareiden pariin, jonka jälkeen sit iltalenkille.. Pitäkää mulle peukkuja että osaan päättää mitä mä oikein teen noiden koulujuttujen kanssa!

4 kommenttia:

 1. Kannattaa kuiteskin pääsykokeeseen mennä vaikkei muuten oo varma! Ainahan sen paikan voi jättää ottamatta jos ei haluakaan sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin vähän aattelin.. mut ainakin tos hagas on aika iso ongelma toi ruotsi. Siis tosi iso ongelma :( tässä on niin vähän aikaakin ja noihin pitäs keskittyä täysillä jos meinaa oikeesti päästä sisään..

   Poista
 2. Voi ei miten ihania nuo ranskikset voikaan olla. Ei vaan voi olla vihanen kun toinen tuijottaa isoilla silmillä ja ruttunaamalla. <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano. :D hermot on noiden kanssa pikkasen koetuksella sillontällön (esim. kun pienempi päätti eilen illalla jälleen pissata sänkyyn..) mutta ei vaan pysty olemaan kauaa vihanen kun näkee sen surullisenkuuluisan koiranpentukatseen!

   Poista