maanantai 22. lokakuuta 2012

Kotiviinii, kotikotiviinii!

Otsikko Kotiviinii -biisistä made by Läskit Lokit, joka on muuten pahinta kuraa mitä oon taas vähään aikaan kuullut. I apologize jos joku tykkää!

Viikonloppu meni ensin lauantai töissä, jonka jälkeen suuntasin kotiin koirien kanssa kun PY oli Haminassa sukulaisilla. Viialan päässä oli tarkoitus viedä ensin Katjalle sen tilaamat Avon -tavarat, jotka loppujen lopuksi vietiinkin sitten Pälkäneelle asti! Oli ihan hauska reissu Kartsun kanssa iskän vanhalla Volvolla sen ikivanhaa kasettiradiota kuunnellen.. 


Pälkäneeltä suunnattiinkin Plevnaan katsomaan uusin ja ilmeisesti viimeinen Vares sarjassaan. Oon ennenkin kertonut mielipiteeni Varesta näyttelevästä tyypistä, mutta tällä kertaa huomioni vei kyllä täysin Lola Wallinkosken "näyttelijäntyö". En kyllä voi suositella tota elokuvaa yhdellekään suomalaisen elokuvan ystävälle. Paitsi ehkä Jasper Pääkkös-faneille, kun Kyypakkauskin pääsi tässä osassa taas vilahtamaan. :-)

Sunnuntaina Kartsun kanssa suunnattiin (niinkuin melkein joka viikonloppu..) KodinIloon, joka oli täynnä kaikkia ihania jouluvaloja ja koristeita! Hinnatkin oli niin pieniä että ainakin meillä tulee olemaan kaikki tulevan joulun koristeet kyseisestä kaupasta. Harmitti oikein kun en niitä vielä viitsinyt/raaskinut/pystynyt ostamaan, mutta kyllä se joulukuun 1. eli the pikkujoulu sieltä tulee kovaa vauhtia. Kun sillon mulla on lupa alkaa toden teolla jouluisaksi. ;-)
Tää päivä on sujunut jo tuttuun tapaan töissä, mutta tällä kertaa aivan uskomattoman närästyksen kourissa. Note to self: älä enää ikinä syö rautatabletteja..

Nyt lukemaan ainakin 4 eri uutta blogimerkintää, siitä lenkille, sitten väri päähän, kolme miestä ja tyttö ja nukkumaan!

2 kommenttia: