sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viikonloppu kuvina

Tähän viikonloppuun on mahtunut kyllä kaikkea kivaa tekemistä ja kivoja tyyppejä sekä hyvää ruokaa! Käytiin ulkona syömässä ja kattomassa Paranormal Activity 4 Tampereen Plevnassa. Antaa kuvien puhua puolestaan!
Tää drinkki oli niiiiin hyvää! Nimee en nyt saa yhtään päähäni mutta joku maitopohjanen se oli ja maistu vadelmalle ja jukurtille. Nam!
Tilattiin Emmin kanssa puokkiin tollanen annos jossa oli ranskalaisia, kaksi erilaista dippiä, sipulirenkaita, kasviksia, friteraattuja kasvistikkuja ja sellasia jalopenoja jotka oli kanssa friteerattu ja sisällä oli cheddarjuustoa. Yllättävän hyvää!
Lauantaina käytiinkin sitten katsomassa se PA4, joka vastasi aika hyvin ennakko-odotuksia. Melkein koko leffa meni kädet silmien edessä, eikä munmielestä tässä osassa tapahtunut oikeastaan mitään mikä olisi vienyt koko tarinaa mitenkään eteenpäin. Paljon siinä kyllä oli niitä säikäyttäviä kohtia ja meteliä!
Perjantaina meillekin satoi vihdoin ensilumi! Pirkanmaalla sitä oli kylläkin tosi paljon enemmän kun meillä Lahden seudulla, mutta talvihan on vasta alussa. Jos sitä talvea saataisiin edes vähän enemmän kun viime vuonna!
Perjantaina sain myös postissa Jeans.filtä vihdoin pakettini, joka sisälsi kuvassa näkyvän toppatakin ja huivin. Paketissa oli muutakin mutta kirjoitan niistä tarkemmin seuraavassa postauksessa.. :-) Huomaatte varmaan myös että oon saanut vihdoin ton kauan kuolaamani korvaläppähatun! Long story short ja hyvää sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania ja iloisia kuvia nuo kaikki! Ai että, tuo karkkipussi näyttää kivan houkuttelevalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) ja joo, niin näyttää!

      Poista