keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Lättyjä ja työhaastatteluja


Hyvää keskiviikkoa!
Onkohan tänään edes keskiviikko..? Oon taas ihan päivistä sekaisin. No samapa tuo, kohta se on taas perjantai kun nyt on jo pikkulauantai.

On kaks asiaa mitä inhoan ihan superpaljon juuri nyt. 1: Meidän suihkusta tulevaa vain haaleata/kylmää vettä ja 2. Sitä kun oot menossa nukkumaan ja päälle iskee aivan sairaalloinen nälkä! Ja kello on jo lähemmäs kahtatoista eli iltapala-aika on jo kaukana takanapäin. Eilen kylläkin keksin keinon moiseen pikkunälkään, ja päädyin pitämään extemporee -plättykestit, jotka onnistuivat oikein hyvin. Lätyt maistuivat erityisen hyvin noille kahdelle yläpuolella näkyvälle pupulle, mutta täytyy myöntää, söin mäkin niitä neljä.

:p   ;) 
Reaktio kun en heti antanut lättyä. Toinen näyttää kieltä ja toinen iskee silmää?

Oon jostain jopa joskus kuullut että lätyt ja kermavaahto on koirien paras synttäriherkku. Siriuksen 1V -päivänä kakku oli kyllä tehty vaan ihan perus maksalaatikosta jossa tönötti pystyssä 1 nakki, mutta ehkä 2V päiville mekin saadaan oikein lettukestit!


Olin tänään muuten työhaastattelussa! Haastattelu koski erästä Lahden liikuntakeskuksen hakemaa lastenhoitajan/ajanvaraajan pestiä. Lähdin innoissani ja itsevarmana haastatteluun, ja tulin takaisin ehkä vähän pettyneenä ja epätoivoisena. Hakijoita oli kuulema ollut mun lisäksi jotain 300, eivätkä ne haastattelijatkaan olleet kovin ystävällisen tuntuisia. Valitsin siis varmaan väärän kellon. 
                      Mukava juttu tässä päivässä on kuitenkin se, että saan vihdoin vaihdon Tampereen Avonpiiristä tänne Lahden alueen konsultteihin ja sitten alan vihdoin kouluttautumaan tiiminvetäjäksi! Saapahan ainakin miellyttävää tekemistä jos tää oleileminen jatkuu vielä pitkäänkin.


As you may have noticed, mun ripset on omat jo lähes kokonaan. On jotenkin niiiin helpottava olo, mut taas toisaalta ei. Mä oikein nautin jotenkin ehkä sairaalla tavalla (öh) tänaamusesta meikkaamisesta, kun sai tehdä kaiken oikein pitkän kaavan kautta! Olisin laittanut vielä tekoripsetkin mutta liima on lopussa.


Tänään päätettiin tehdä sitä maailman ihaninta suomalaista suussasulavaa ruokaa eli karjalanpaistia! Parin tunnin uunissamuhimisen jälkeen päästiin siihen vihdoin käsiksi and here it is:


Herrrrkullista keskiviikon jatkoa! <3

4 kommenttia:

  1. eikä miten söpöjä koiria :')

    http://mamitun.blogspot.fi/ < käy tsekkaamassa? :)

    VastaaPoista
  2. Awww toi kuva on niin ihana, missä mustit syö lettuja!!!! :D

    VastaaPoista