keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Sikapäivät

Heips!
Käytiin tossa Kärkkäisen sikapäivillä Lahdessa. Tarkotus oli etsiä iskälle synttärilahjaa, kun se täyttää ens tiistaina 64 vuotta. :-) lahjaa ei vielä löytynyt, mutta kaikkea muuta herkullista ja kivaa kyllä. Huomenna suunniteltiin, että jatketaan vielä synttärilahjan metsästystä, onhan tässä vielä viikonloppuun aikaa. Olisko kellään mitään lahjaehdotuksia? Budjetti ei oo taaskaan kauhean suuri, mutta kaikenlaisia ehdotuksia otetaan vastaan!

Sadface :-(

Tässä näitä pipoja joista kerroinkin jo aikasemmassa postauksessa. Kärkkäisellä on näitä oikein kunnon valikoima kaikissa eri väreissä, materiaaleissa ja malleissa. Vielä ei kuitenkaan niin kylmä ole että olisin vielä tollaisen ostanut, mutta tuun varmasti vielä ostamaan. Tätä kuvaa kun katsoo, niin en osaa edes noista neljästä valita hienointa, kai se on vaan pistettävä pipontestausmaraton käyntiin seuraavalla kerralla. :-)
                   Myös Espritin takkeja tuli vilkuiltua, ja siellä oli muun muassa hiekanvärisenä vyöllisiä untuvatakkeja, just sellasia mitä halusin tulevaksi talveksi. 


Ostettiin myös aivan ihanat makkaraperunat siitä pihalta vielä, ja hintaa tolla isolla lautasella oli vaan 3€, ja saatiin vielä yks annos kaupanpäälle! Lisäksi siellä myytiin jotain herkullista ylikypsää kinkkua, jota saatiin myös matkaan. Ja tietenkin muikkuja!


Löydettiin Sikapäivätarjouksesta tollaset kivat korvattomat isot mukit, kun en tykkää että kaikki juo meillä aina muumimukeista, kun pelkään että ne hajoo! :D Noi on sitäpaitsi ihan hauskatkin. Luut on tietty pojille.

ps. ei oo meidän pikkupoika enää niin pikkunen! Mennään viikonloppuna käymään Tampereella Stifun kasvattajan luona kylässä, niin sielläkin nähdään kuinka täällä on kasvettu. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti