maanantai 29. lokakuuta 2012

Pehmeä paketti, paras paketti

Perjantaina sain siis käsiini kauan odotetun (no, 4 päivää) lemppariverkkokauppani Jeans.fin paketin, josta paljastui seuraavat jutut:
Redial -oloasuun pääset täältä! Hintaa asulta löytyy 42,90e, ja toi on aivan ihana! Olisin kyllä mieluummin ottanut sinisen, mutta tuolta tuppaa aina just oikeat koot loppumaan ennen kun ehtii tilata.
 
                             
Hupparin selästä löytyy tälläiset ihanat siivet! Mikä sen ihanampaa tälläselle blingihullulle kun timantein koristellut kuviot. Tykkään myös siitä ettei toi asu oo sellanen löysä säkkiasu, vaan kerrankin tollanen just sopiva muttei kuitenkaan kireä tai epämukava. Mun kaapista löytyy jo ihan tarpeeks niitä pieruverkkareita ja huppareita joita ei kehtaa yleisellä paikalla käyttää!
Fashion Only -laukkuun pääset täältä! Oon pitkään himoinnut tälläistä lakeeripintaista ns. kovaa laukkua valikoimaani normaalien kankaisten kassien seuraksi, ja nyt löytyi vielä vähän erikoisemman värinen ja onnneksi kohtuu tilava yksilö! Voin kyllä tunnustaa olevani 110% laukkufriikki, mikään ei tee mua onnellisemmaksi kun uusi laukku ja tavaroiden sinne järjesteleminen. Viime aikoina laukku on vaihtunut varmaan ainakin kaksi kertaa viikossa, mutta tuleepahan vaihtelua.
Vihdoin kelpaa myös ajella aamupakkasella autoa näillä hanskoilla, hintakaan ei ollut mikään päätähuimaava, muistaakseni alle kympin ja hyvin lämmittävät! Hanskat Ideaparkin Prismasta. En olis uskonut että parhaat löydöt teen juurikin Prismasta!
Myös tälläiset pipo ja tumput tarttuivat Ideaparkreissulta mukaan. Nää oli PYn lempparit joten oli pakko ostaa! Eilen tuli jo noita testattua illalla lenkillä, ja kyllä oli kiva kun ei näpit ja pää jäätyneet tällä kertaa. Mulla meni näköjään se 19 vuotta tajuta että ulkonahan on talvellakin ihan kivaa, kun ei jäädy pystyyn!
Tässä se nyt sitten on, korvaläppähattu! Just hyvän yksinkertainen ja erittäin lämmin. Saattaa olla että hurahdan noihin niin etten enää muunlaisia pipoja ostakaan, mulla pitää olla aina kaikkea kivaa monessa eri värissä, ja mieluiten eri kuoseissakin.. esimerksiki sellainen porotähtilappikuosinen yksilö Kärkkäisen hyllyssä kiinnostaisi mua just nyt tosi paljon. Kuten myös sellainen kiiltäväpintainen musta tikattu Onlyn versio..
Gondola Blu -takkiin pääset tästä, ja valkoinen huivi lymyää täällä. Takki on ihanan sileäpintainen ja vihdoinkin tollainen lyhyt vyömalli, jollaista halusinkin. Tärkeintä on kuitenkin että takki lämmittää! Huivia ei ollut hinnalla pilattu, joten piti sekin saada. Entuudestaan omistan jo samanlaisen vaaleanpunaisena.
Takissa on myös tollainen ihanan pehmeä karvareunus kauluksessa, josta tykkään ihan simona! Miten ihminen voikaan olla näin materialisti. Helppo mua on ainakin miellyttää! Tätä talvea en enää palele villakangastakissa ja sähköistä tukkaani jatkuvasti ginan tekokuituhuiveilla. ;-)

Tämä päivä jatkuu mun osaltani Lapsiparkissa ja jo kauan mua odottaneen Cosmon lukemisella. Hyvää maanantaita!

5 kommenttia:

  1. Toi laukku on niin makea! :)

    http://takeofmoment.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mitä kokoa tuo oloasu on?:)

    VastaaPoista
  3. Hei ihan sika magee toi redial oloasu! Laita ihmeessä kuvia sen kanssa jos löytyy vielä sinulta!:)Mistähän tollasen voisi ostaa:D

    VastaaPoista