maanantai 20. elokuuta 2012

Materialismionnellisuus & uusi ulkoasu


Ajattelin näin heti aluksi hehkuttaa mun eilistä Yves Rocher -tilausta, ja kuinka hyvät tarjoukset siellä on nyt menossa! Mulla ei oo mitään muita aikasempia kokemuksia kyseisestä liikkeestä, kun että oon joskus äitiltä kaksvuotiaana saanut sellanen pienen omenanhajusen hajuveden, jota oonkin siitä lähtien jokapaikasta metsästänyt. Jos on kosmetiikalle tarvetta, tästä pääset shoppailemaan. Yli 17 euron tilauksesta saa tilauksensa ilman postikuluja. Tilaukseni jälkeen mulle tuli vielä sähköpostiin tarjous seuraavaa tilausta varten, -5e!
           Eilen illalla (tai no, yöllä) kun tilailin, niin ostoskoriin jäi ainakin Vadelmantuoksuinen hajuvesi ja persikka-kasvojenkuorinta-aine. Lisää noista mun tilaamista tuotteista sitten kun ne varmaan viikon päästä mulle saapuu. :-) Avonit pistin kanssa tilaukseen, niistäkin myöhemmin lisää.
            Käytiin tossa aamupäivällä hakemassa lahdesta meille ne uudet passit, joiden tulemisessa meni kolme päivää + viikonloppu. Aika nopeeta toimintaa! Kivaa on myös se, että oon jotenkin oudosti sittenkin tyytyväinen passikuvaani, varmaan ensimmäistä kertaa ikinä. :-)
            Uudistin myös ulkoasua uudenlaisella bannerilla ja vaalealla ulkoasulla, kun se tuntuu olevan hyvin suosiossa bloggaajilla. Mielipiteitä?


Seppälä, 8€


                      Piipahdettiin myös Kärkkäisellä etsimässä mulle uutta kasvorasvaa Dovelta, jota oon äitiltä aina joskus lainaillut mutta enpä löytänyt sitä :-(. Löysin kuitenkin samalla Seppälästä tollasen punasen silkkipaidan, joka oli tarjouksessa. Oon ettinyt kirppareilla tollasta ohutta ja löysää paitaa, ja nyt sainkin uutena 8 eurolla. Kuten mulle yleensäkin alennusmyynneissä käy, niin toikin paita on aika hurjan isoa kokoa mulle, mutta en oo vielä testannut sitä päälle niin en osaa sanoa miten se asettuu. :-) jos mulla olis ollu enemmän rahaa mukana niin olisin ostanut myös sellasen kirkkaanpunaisen shortsiasun vyöllä, se oliskin ollut sopivan kokoinen!

Pakollinen paha <3. On se kumma kun ei pysty käveleen karkkihyllyn ohi ilman että ottaa sieltä jotain.



                   Äiti, iskä ja mun pikkusisko kävi meillä eilen kääntymässä, ja äiti toi mulle tollasen kasvin, joku nokkonen se oli. En oo koskaan ollut kauheen hyvä kasvien kanssa, mutta olis kiva jos en jokaista äitin antamaa kukkasta tappais heti. :D nokkonen pääsi keittiöön bonsai-puun seuraksi pöydälle.
                   Tänään oli muuten tosi kylmä aamulla kun lähdettiin lenkille, laitoin vanhasta tottumuksesta shortsit jalkaan ja heti ovella isku kauhee tuuli paljaille jaloille! Vaikka ulkona paisto aurinko, niin takasin tullessa katsoin mittaria niin näytti kymmentä astetta. Auringossa. Mikä kesä? Käytiin yölenkilläkin eilen sateessa, eikä ainakaan mulla ollut yhtään kylmä, vaikka olikin tosi pimeetä ja synkkää. Nytkö se syksy sitten oikeesti tulee.. kohta taas raaputetaan autonkin ikkunoita jäästä.

               
                   Tähän loppuun voisin vielä vähän mainostaa meidän kirpparimyyntejä. Eli nyt pitäis saada myytyä PS3 -konsoli, mukaan tulee kolme peliä (NHL 08, Max Payne 3, Dirt 2) sekä alkuperäinen laatikko ja yksi langaton ohjain. Myös kaikki piuhat tulee mukaan, myös HDMI -kaapeli. Hinta olis 200€ pelien kanssa & 160€ pelkkä pleikka.



                   Myynnissä myös PS2 -konsoli, johon tulee mukaan yksi langallinen ohjain. Slim-malli, ei naarmuja, toimii kuin uusi. Hinta tästä olisi 40€.
                   Jos jompi kumpi noista kiinnostaa, niin mulle vaan viestiä. Saa myös tarjota hintaa :-)

5 kommenttia:

  1. Öö tossa sun jutussa on pikkunen virhe! Mäki olin eilen mukana teillä, eikä vaa äiti ja isi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivopieru! sori, korjaan :-) mikset kirjaudu sisään?

      Poista
    2. Emmä tiiä :) tykkään olla anonyymi :)

      Poista
  2. hitsi kun alko munkin tekee mieli blogata taas mutta poistin omani jo aikoja sitten :D

    VastaaPoista