maanantai 13. elokuuta 2012

Kirppistelylöytöjä

Oon viimeaikoina ihan hurahtanut (:D..) kaikenlaiseen nettikirppistelyyn. Facebookin kirpputoripalstat on ihan huippuja, oon laitellu moneen ryhmään vanhoja vaatteitani myyntiin ja tilalle ostanut ihan naurettavilla hinnoilla useimmiten lähes käyttämättömiä, muille tarpeettomia vaatteita ja kenkiä. Ja yhden laukun. Eikä tarvii edes välttämättä poistua kotoa jos saa myyjän/ostajan kanssa sovittua kaupat postitse!


Viimepäivien kirppislöytöjä: Lindexin farkut 3e & musta tekonahka(?)laukku 5e

Beiget nilkkurit 12e, Ginan trikoomekko 5e

              Ainakin nuo kengät ja farkut on ollu käyttämättömiä, ja toi musta laukku on ihan huippu. En oo ennen uskaltanu pitää päivittäisessä käytössä tollasta laukkua jossa ei oo vetoketjua, mut toi on niin söpö pinkkeine sisuksineen! Mulle on tällä viikolla luultavasti postissa tulossa ainakin kolme uutta paitaa, nekin nettikirppikseltä. Ite oon jäsenenä sellasissa Facebookin kirppiksissä kun Tyttöjen web-kirppis, Myydään Akaassa ja Myydään Lahden alueella. Kaikki ihan huippuryhmiä, Lahti on vähän lähempänä mut Akaan ryhmässä jotenkin kaikki ehkä toimii paremmin, kun on vähemmän väkeä.
               Viimeks muistan tälleen kirppistelleeni joskus ala-asteella, kun lähes jokaiseen iltapäivään kuului kierros paikallisella kirpparilla ja kaiken maailman sälän ostelu. Viime vuosina en muista löytäneeni kirppareilta oikeastaan mitään, kaikki mikä kiinnosti 11-vuotiasta Jennaa (kaikki kiiltävä ja halpa) ei enää innostanutkaan ja kirpparit jäi moneksi vuodeksi. Nettikirpparit löydettyäni oon taas seonnu. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia! Ainakin saa tavaran kiertämään.
               Mulla on itelläni myös tällä hetkellä jotain tavaraa myynnissä kirppiksillä, löytyy pokkareita, pari juhlatoppia, miesten nahkatakkia ja muuta..

Jos joku kiinnostuu jostakin niin voi laittaa vaikka kommenttia alle. Kaikki lähtee halvalla, kun haluan päästä aika nopeesti eroon tavarasta mitä en käytä!

Sormus on KodinIlosta ja JetSet -kello Karisman Kaukon Kello & Kulta -liikkestä.
Eli ei kirppislöytöjä vaan PY:n lahjuksia <3

               Sirius on jo varmaan tunnin odottanut mua pihalla että lähettäis lenkille, joten taidan lähteä päästämään sen kärsimyksistään! :-)

Tähän loppuun vielä kuva Siriuksen ''kenkäprojektista''. Sirre päätti tässä pari iltaa sitten että mun rusettikengät on paljon hienommat ilman rusetteja, ja jyrsi toisesta kengästä rusetin puoliksi irti. Irrotin sitten molemmat rusetit, ja meneehän nuo noinkin! Miinusta on kiva liimapinta tossa kengän päällä ja pari reikää..
PS: Karon blogissa on käynnissä Nimesi.fi -arvonta! Käykää osallistumassa :-) !! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti