tiistai 28. elokuuta 2012

Stifler aka Mauno alias Charlie


Huomenta.

Kuten varmaan kuvista huomaakin, pikku tuholainen on kotiutunut meille eilen. Pikkuveikka on isoveikkaa pari viikkoa yli vuoden nuorempi, ja vaan yhdeksän kiloa kevyempi, eli Stifu painii kyllä ihan eri sarjassa kun Julius. Stiflerin kasvattajan mukaan luovutusikäisten pentujen kuuluis painaa vaan reilu 3kg, mutta kaikki Stifun pentueen pennut painoi viidestä kilosta ylöspäin! Juliuksen tullessa meille se painoi vaan 1,5kg.
                       Tän 24 tunnin aikana kun ollaan Stiflerin kanssa oltu, niin sen verran on tullut huomattua että toi kaveri on aika kova poika haukkumaan.. Sirius ei hauku koskaan, muutakun leikkiessään pitää sellasta matalaa metakkaa, mut ton pennun haukku on kyllä aika rasittavan kuulosta!    
                        Tyyppi myös haastaa haukkumalla isompaansa leikkiin tai tappeluun, en tiedä, mutta kun Sirius kerran ärähtää takasin niin pikkunen ei uskalla liikahtaakaan hetkeen. Aluksi myöskään Stifler ei saanut koskea Siriuksen luihin tai leluihin ollenkaan, mutta vähitellen noi on alkanut syömään luita yhdessäkin. ;-)  


Tää kuva on otettu just sen jälkeen kun Sirius ärähti takasin. Masentunut :D

Kotimatkalla!

Naww poijjaat <3

Isoveikka anto vähän maistaa omaakin luutaan..


                        Eilen illalla kun oltiin Siriuksen kanssa lenkillä, PY kerto että Stifu oli kauheesti ettiny jotakin paikkaa olohuoneessa, ja vinkunu kauheesti. Kävi sit ilmi että se oli ettiny koko ajan nukkumapaikkaa, ja kiipeskin tonne laukkuun :D Olkkarissa tais olla liian valosaa nukkumiseen, mut kun PY sammutti valot, niin sohvakin kelpas nukkumapaikaks.
                        Onneks PY otti kuvia, toi on niin hauskan näkönen.

                              Toivottavasti Stifmaisterista ei tuu yhtä brindle kun Siriuksesta. Siriuksella oli kyllä pienenä jo selvästi brindle turkki, kun saan Stifu on musta, ja vaan pari juovaa selässä. Stifun isi on kokonaan musta ja äiti fawn, että en tiiä millasia turkkeja tosta yhdistelmästä tulee.                                Tossa kuvassa näkyy väriero aika hyvin. Siriuksella tulee aina kun siltä lähtee karvoja, niin lisää vaaleeta juovaa. Naamasta Stifler on mun mielestä ainakin IHAN Sirren näkönen kun se oli pentu, toivottavasti nyt niistä ei ihan identtisiä tule. Stifusta on kyllä ennustettu aikuisena paljon isompaa kun Sirrestä, ja sellanen siitä varmasti tuleekin. Siriuksen 4kk painokin oli mun mielestä vaan reilu 4kg, ja Stifler on kuitenkin puolet nuorempi nyt. Ja mun mielestä Sirius oli sillon pullukka!
                                 Saatiin pentupaketin mukana aika paljon ruokaa, niin paljon ettei kaikki mahtunut meidän pakkaseen. Ruoka on pääosin barffia, Siriushan sitä ei suostu raakana syömään, mutta Stiflerin ruokavalioon kuuluu raakakin liha. Tänään aamulla kyllä tarjosin Siriuksellekin pakkasesta kasvissosetta, ja se kyllä kelpas, kun taas Stiflerille ei. Ostettiin kasvattajalta myös säkki Mushin nappuloita, jotka on liuotettuina kelvannu molemmille. Saa nähdä suostuisko Sirrekin syömään lohta, joka on nyt jääkaapissa sulamassa.
                                  Pahoittelen muuten noiden kuvien vähyyttä, mutta tosta ADHD kamusta on aika paljon vaikeempi saada kuvia kun rauhallisesta Siriuksesta, mutta eiköhän pikkukamukin tuu näkymään blogissa aina silloin tällöin. :-) palailen ainakin asiaan tosta miten noi kaks alkaa tulemaan toimeen, kun nyt on ollut aika paljon rähinää ilmassa. Toivottavasti se ei vaan pahene kun Stifu kasvaa, kun Sirius on aina ollu niin lauhkee kaikkia muita kohtaan.

Oon yöllä varmaan 3 kertaa käynyt noiden kamujen kanssa ulkona, ja noussu sängystä jo ennen kaheksaa, vähän rupee nyt ramaseen. Taidan painua suihkuun ja siitä asioille, see you :-)

edit// lisäilin pari kuvaa ;-)

2 kommenttia: