tiistai 21. elokuuta 2012

Janita 19v ja hiljainen Hamina

Lähdettiin tossa tosiaan eilen ihan tenkkapoo sittenkin Janitan synttäreitä juhlimaan Haminaan. Lähtö tuli siinä yheksän aikaan illalla, ja Haminaan on meiltä se kahden tunnin matka, mutta oli kyllä kiva nähdä taas parasta kaveria ja Siriuskin sai taas koiraseuraa Nella- koirasta. Ihan kivaa piristystä tuo elämään tollanen hetkessä eläminen!
                Oltiin perillä Haminassa joskus vähän ennen yhtätoista, johon mennessä olin jo autossa ehtinyt parantamaan päänsärkyni lonkerolla ja breezerillä, joten ilta voi alkaa! Oltiin aluksi vaan Janitalla ja Joonaksella, jonka jälkeen lähdettiin taxxxilla tarkastaan Haminan yöelämää.....

Tuotiin Janitalle lahjaks vähän kuoharia!
En oo koskaan nähny ketään noin kännisen näköstä kun mä. Seriously.


... jota ei ollut. Meidän neljän lisäksi Haminan yössä nähtiin 1 siili ja 4 vanhaa juoppoa. Olis ehkä sittenkin kannattanut lähteä baarikierrokselle viikonloppuna, mutta ens kerralla sitten. Onneks seura & paahdetut juustoruisleivät oli kuitenkin parasta!

Hanipöö on söb!


Since 1993!


Kamut <3

''kaverikuva''

Pätkisshotti! en tajuu kuinka näitä ei myydä lahessa.

City-siili


                          Nukkuun me taidettiin mennä vasta lähempänä neljää, tosi tiukan (:D..) Isäntä vs. Emäntä- pelin jälkeen jossa PY ja Joonas ihan selvästi huijas mua ja Janitaa 6-0, mutta sit säälistä annettiin niiden kuitenkin voittaa.. Mun on nyt pakko ottaa tää asia esille: miksi miesten kysymykset naisille on luokkaa ''Missä sarjassa näyttelijä Tunteman Mies esitti henkilöä nimeltä Haista Kukka?'' ja naisten kysymykset miehille on luokkaa ''Mitä on face scrub?'' ?? Kertokaa joku mulle?? Miten kaikki maailman (lähinnä The Sopranosiin) liittyvät kysymykset on muka miesten erikoisalaa ja sit naisten kysymysten vastausten tietäminen on vaan kiinni siitä osaatko suomentaa sanan scrub vai et. En oo yhtään katkera, kuinka niin? En varmasti pelaa tota peliä enää ikinä. Paitsi jos saan olla miesten joukkueessa.
                          Aamulla uni maistu kyllä kaikille, ja tehtiin (okei Janita teki) tosi hyvää hunaja-chilikanaa, pippurikastiketta ja riisiä, ennen kun lähettiin taas ajaan kotiinpäin. Tehtiin myös muutamia suunnitelmia ens kuun laivamatkoista ja viikonlopun näkemisistä mun ja Janitan lapsuudenpaikkakunnalla.

                    Janita, jos luet tätä, niin voit jo varautua ens kerralla kun tullaan kylää, että teet sitä ihan taivaallista kakkua niistä kananmunan valkuaisista ja mansikoista. Mitä se nyt olikaan! <3


              Tähän loppuun vielä esimerkkivideo kuinka ärsyttävän olonen oon oikeesti niinku livenä!
                      Huomenna on aikanen herätys, kun mennään taas kaupunkiin asioille heti aamusta, joten nyt kone kii ja valmistautuun sänkyyn. Viime yön unet oli jotain viiden tunnin luokkaa, niin eiköhän uni tuu ihan kohtalaisen helposti!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. toi video :DD et oo muuttunu melkein yhtää siitä kun ollaan viimeks nähty ja se on oikeestaa tosi positiivista :) olis kiva nähdä pian ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ottaisko ton nyt kohtelijaisuutena vai ei... :D mut olis kyllä kiva nähä. olis helpompaa kyl jos asuisit viel viialassa, kun siel tulee kuitenki aika usein käytyy :-(

   Poista