keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kuulumisia

Tänään piti taas pitkästä aikaa herätä aamulla ihmisten aikaan, kun PYllä oli koulussa tapaaminen ja mun piti käydä työkkärissä, ja sit sen jälkeen vielä raahautua lahden poliisiasemalle hakemaan uusia passeja, kun lähetään Tallinnaan ens kuussa..
                  Vanhat passit ilmotin viime matkan jälkeen varastetuiksi, mutta löysinkin ne tyyliin seuraavana päivänä omasta laukusta. Perussetti, ja Lahden pääpoliisiaseman tietäen siellä oli kahden tunnin jono, joten ei jääty jonottamaan vaan ajettiin mieluummin 120km mun lapsuuden paikkakunnan poliisiasemalle, jossa homma hoitui varmaan kymmenessä minuutissa! Harmittaa vaan kyllä vähän se mun vanha passi kun se tuhottiin, siinä oli meinaan kuva musta vaaleetukkasena ja myrtsinä 10-vuotiaana:

 miettikää hei kuinka hienoo tota oli näyttää baarissa portsarille..

         
              Kun päästiin poliisisetien tyköä kotiin, mua odotti postilaatikossa jopa 2 ihanaa ylläriä! Eli VIHDOIN se nimilaatat.comin koiran nimilaatta (tästä tulossa toinen postaus vielä tänään..) ja verkkokirpparilta löytämäni paituli.

Käyttämätön paita verkkokirpparilta, alunperin H&M, 3e.


                Nyt on kans varattu ripsienpidennykseen aika ens kuun alkuun. Vähän jänskättää kun oon kuullut niin paljon juttua kuinka huonoa ne tietää omille ripsille, mutta päätin nyt kuitenkin kerran ainakin koittaa miltä tuntuu ja näyttää. 
               Haluaisin vähän helpotusta aamuihin ja jokapäiväiseen meikkaukseen.. Monet kans sanoo, ettei omiin ripsiin oo enää paluuta kun on kerran nähnyt miltä ne räpsyttimet näyttää. Onko kellään kokemuksia ripsienpidennyksistä? hyviä tai huonoja?

Omat ripset on tosiaan tollaset nyt pelkällä ripsarilla. Mul on luonnostaan ihan vaaleet ripset ja kulmakarvat joissa on ihan karsee värjääminen. Ja kyllä, meil on joku jätehuoltokalenteri..

Yritettiin, huom. YRITETTIIN isolla yyllä lähteä tossa eilen lenkille, mutta eihän siitä mitään tullu. Jo postilaatikoiden kohdalla kaveri päätti että liian kuuma kävelemiseen ja alotti hepuloinnin.
                 Sain kuvattua kanssa muutamasta hepulikohtauksesta videon, mutta ehkä en uppaa niitä   tänne ettei kaikki ihan kyllästy kun kirjotan aina vaan koirasta. :D Huomasin myös että täällähän on vielä kesä!


Hepuloija.Harmi kun en viitsi raahata nikonia koskaan lenkille mukaan, sais kaikesta parempia kuvia.

                     Tein myös ensimmäistä kertaa Lasagnettea tollasesta valmiista pussista! oon aina ennen rohkeesti kokannut ja maustanut alusta asti. Ei kyl ainakaan mun mielestä tullut yhtä hyvää kun aikasemmin.

Tästä lähdettiin..
Ja tällästä siitä tuli. Sanon tän varmaan ensimmäistä ja viimeistä kertaa elämässäni: ois kaivannu sipulia.
Piti tehdä kahteen eri vuokaan, kun meillä ei tunnu olevan yhtään oikeenkokosta vuokaa!

Ollaan nyt täällä mun porukoilla ja julkasen vielä postauksen tosta nimilaattajutusta, siinä olis sit kaikki tältä päivältä. :-)

PS:

''Äiti, en tykkää olla takapenkillä, saanko tulla etupenkille?'' -ilme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti