torstai 30. elokuuta 2012

Turhuuksien turhuus



Jeeesh, mun Ginan paketti saapui tänään! Taas vaihteeks jotain kivaakin tähän kaikkeen kurjuuteen. Kurjuudella tarkoitan lähinnä sitä iänikuista rahaa, jonka puutteesta kiittää Kansaneläkelaitosta ja sossua. Kuinka voikaan ihminen vihata noita laitoksia!
                       Ollaan tässä jo PYn kanssa alettu ihan melkein tosissaan miettiin, että pitäis alkaa kiskoon viinaa ja muuttaa kadulle, siinä saatais sit ihan varmana viinaan rahaa ja varmaan ilmanen kämppäki. Mut nyt tosiaan asiaan..




Kuvasta puuttuu Kartsun tilaama pinkki urheilutoppi!


                        Tilasin siis itelleni tollaset tositosi kapeet harmaanmustat farkut, sinisen shifonkikauluspaidan ja korvikset. Kun otin noi farkut pussista, olin ihan että mitä.. ne näytti ihan joltain pikkupojan housuilta, kun ne oli niin kapeet. Silti kokolapussa luki mun koko, 38. Olin jo kirjottamassa palautuslappua kun ajattelin, että en mä varmaan mitään häviäkään jos nyt kokeilen, ja menihän ne mulle jalkaan! Noi venyy ihan uskomattoman paljon. Ja on tosi mukavat jalassa. Noi taitaa olla mun uus suosikki Ginan farkuista, aiemmin oon ostanut vaan Silvia -farkkuja, niitä korkeavyötäröisiä. Mulla on ne farkut varmaan kaikissa mahdollisissa väreissä, niinkun varmaan tulevaisuudessa nääkin!

Farkut 29,95e

Korvikset 9,90e

                        Noi korvikset on kyllä aika hauskat. Toiseen korvaan oli toi earcuffi ja toiseen pelkkä roikkuva korvis, jossa oli yks tollanen piikki. Mun on pitänyt jo kauan ostaa mun kultaselle ristiearcuffille hopeinen kaveri, ja hyvä et löyty tällänen kiva ja aika erikoinen.


Paita 19,90e


                      Toi paita näytti ensin TOSI isolta, ja otin vielä varmuuten vuoks yhden koon liian ison, kun tollasilla paidoilla on tapana olla vähän pieniä rintavarustuksen kohdalta. On ihan kauheeta olla hartiat edessä liikuttamatta käsiä kun rintsikat paistaa muuten nappien välistä. Päällä toi oli kuitenkin oikein ihana, vähän läpinäkyvä. Tossakin oli vähän hiinä ja hiinä onko edestä liian kiree. 


                      Tänään on muuten ollut pitkästä aikaan tosi kuuma! Oon käynyt Sirrenkin kanssa kaks kertaa lenkillä, heti aamusta ysin aikaan ja vielä iltapäivällä toisen kerran. Iltalenkkikin tulee varmasti vielä tehtyä. Meidän pihastakin leikattiin tänään vähän (tai no, oikeestaan aika pirun paljon) sitä ylikasvanutta ruusupuskaa, ja auta armias nyt noi koirat on koko ajan siellä naapurin puolella, jos siinä pihalla sattuu oleen joku! Sanoinkin PYlle että mennään heti tänään vielä ostamaan sitä vihreetä rautalanka-aitaa vai mitä se nyt onkaan. Rasittavaa laittaa koirat aina remmiin kun menee ulos, jos naapurissa sattuiskin olemaan joku pihalla just sillon..

Kaikki vaan laiskottelee!
pupu <3
                En oo tainnut syödä tänään mitään muuta kun sipsiä ja dippiä, joten taidan mennä tekemään ruokaa ja lopetella tän kirjoittelun tältä päivältä sekä herättään noi peekeleen nukkujat :-) moips!
                                             
                                              PS. KARTSU, mulla olis täällä sulle jotain!

2 kommenttia: