sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sunnuntai ja RSPCA maratooni

Tänään en meinannut edes päästä sängystä ylös, kun ulkona on niin synkkä ilma. Vettä sataa ja kaikkee pitäis tehdä, muttakun ei jaksa! Sitäpaitsi tvstä tulee Eläintenpelastajat, joka on ihan loisto ohjelma. Tykkään muutenkin ihan kauheesti kaikista eläinohjelmista, ja tänäänkin niitä tulee varmaan viiden tunnin putki, jee :-)
                Sirius taas tapansa mukaan kylläkin pakotti mut aamulenkille, vaikka mua närästi niin että teki mieli vaan hautautuu takasin sänkyyn. Ulkonakin ripsotteli vettä, mutta toisinkun normaalit koirat, sade ei siriusta haittaa..
                Mul on itellä niin karsee olo ettei tee mieli tehdä mitään muuta kun kattoa telkkaa ja lukee uusinta avonin kuvastoo, joka tuli taas pari päivää sitten postissa. En oo vähään aikaan taas tilaillut, mutta en kuussa vois taas jakaa kuvastoja ja tilata. Jos jotakuta Lahden alueella ja ympäristössä kiinnostaa tilata avoneita eikä oo tuttua konsulttia, niin mulle voi vaikka laittaa viestiä. :-) voisin itseasiassa kirjotella tosta avonista postausta vaikka huomenissa!
               Tää tautisennäköinen hyypiö painuu nyt sohvalle viettään sunnuntaita tvn kanssa ja miettimään huomista postausta. Adios!

Mun lemppari huppari by Warp!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti