sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viiala Clubbin'

Otsikon ironian ymmärtää vain paljasjalkanen viialalainen.

Eilen illalla meillä oli tosiaan suunnitelmissa suunnata tonne Viialan yöelämään, ja saan vaan kiittää PYtä siitä että niin ei tapahtunut. :D Inana poikaystäväni siis suostui lähtemään kuskiksi Valkeakoskelle, jonne lähdettiin mun vanhan inanan kaverin Emmin ja Jompan kanssa. Ei olla nähty Emmin kanssa varmaan kahteen vuoteen tiettyjen juttujen takia, mut nyt oli taas ihana käydä yölenkillä ja reivittämässä yhessä. ;-)
                      Suunnattiin siis ensin koskiin Cabaretiin, jonka yläkerran discoon mä olisin kyllä halunnut, mutta siellä oli 5e sisäänpääsymaksu eikä kukaan halunnut sinne mennä paitsi mä, joten jäätiin alas Rock Cityyn. Koskista matku jatkui takaisin Viialaan. Antaa kuvien puhua puolestaan :D

Söpö hanipöö <3

Eikä toi Sirius :DDD söi just ennen kuvan ottamista jotain herkkua ja just kun otin kuvan niin se alko maiskuttelee :Dinanat <3 ja marianne!


<3
                          Näitä kuvii kattellessa huomaa kyllä kuka ottaa melkein aina kuvat ja puuttuu ite kuvista, meinaan PY. Läydettiinhän me siitä kyllä toi yks kuva! oli kyl hauska ilta. Ihanaa kun tänään ei tarvii eikä oo tarvinnu tehdä mitään, voi vaan nönnöttää ja valmistautua huomista ja Stifua varten.

Siitä varmaan tuleekin sitten huomenissa pidempää postausta, mä jatkan tätä nönnöttelyä ja kai sitä pitäis täällä vähän siivotakin :-)

2 kommenttia:

  1. mitä vittua mun pääs on liikkunu ku sanoin noista parista kuvasta "tää on iha hyvä, ei tarvi ottaa uutta!" ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD!!!!! sul on niiiin ihanii ilmeitä oikeesti, en ees laittanu kuvii sun parhaista ilmeilyistä. jos on joku kuva mitä haluut et poistan ni sano.. millon tuut hakee noi kamat? vai mennäänks illalla lenkille ni voin tuoda ne samal.

      Poista