maanantai 13. elokuuta 2012

Vihaista nimilaatta-asiaaOnko kellään kokemusta nimilaatat.com verkkokaupasta? Tilasin tuolta jo 26.7 Siriukselle nimilaatan kaulapantaan ja toimitusajan piti olla viikko, 2.7 tuli sähköpostiin vahvistus että tilaus on toimitettu kirjeenä. Vieläkin odotellaan. Oon laittanut muutaman kivan viestinkin noiden nettisivujen kautta, mutta en saa mitään vastausta.
             En tyhmänä tajunnut etsiä netistä kokemuksia etukäteen, muttei sieltä kyllä näin jälkikäteenkään löytynyt kuin yksi kokemus, ja sekin negatiivinen. Ihan loistavaa. Seuraavaks joudun varmaan lähteen Lahteen, kun noilla näyttäisi olevan liike siellä. Maksoin vielä tilauksen etukäteen!
             Seuraavan nimilaatan tilaan kyllä suoraan Mustin ja Mirrin liikkeestä, sieltä ne käsittääkseni ainakin saa perille asti.

Ps. Jos tilaukseni sopii saapua vielä jonakin päivänä, niin perun puheeni! Onko kellään kokemuksia, hyviä tai huonoja, kyseisestä verkkiksestä?

EDIT/ Jatkoa: Tällä kertaa iloista nimilaatta-asiaa


7 kommenttia:

 1. Tässä olen nyt kaksi viikkoa odotellut tilauksen saapumista perille... Saitko ikinä tilaamaasi tuotetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sain joo, jonkun kuukauden odottelun jälkeen, josta kirjoitin toisen postauksenkin: http://livingonawing.blogspot.fi/2012/08/talla-kertaa-iloista-nimilaatta-asiaa.html . Eli kauan meni mutta tulipa kuitenkin..

   Poista
 2. Ok :) Kiitos tiedosta. Laitoin sinne tulikivenkatkuisen sähköpostin eilen. Ei ole kuulunut vastausta vielä... Toivotaan että laatta kuitenkin tulee perille joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään. :-) turha laittaa sähköpostia, ne ei vastaa niihin. Kuulemma ''nettiasioista vastaava työntekijä laiminlyö työtehtävänsä'', ainakin mun kohdalla!

   Poista
 3. Hei,

  Kyllä me sähköposteihin vastaamme. Kesällä oli katkos vastauksissa ja johtui "jentsun" mainitsemasta syystä.

  Mikäli laatta ei jostain syystä saavu perille, vaikka saatte ilmoituksen, että se on lähetetty, niin silloin kannattaa olla meihin yhteydessä sähköpostitse. Lähetämme tuotteet kirjekuoressa ja silloin tällöin ne menevät Postin lajittelukeskuksessa rikki. Tällöin ne jäävät valitettavasti sinne jumiin ja saattaa mennä kolmekin viikkoa ennen kuin ne palautuvat meille.

  Kiitos ja mukavaa joulua kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ari ja kiva kun kommentoit tännekin!

   Se on hyvä, että nyt vastaatte sähköposteihin ilman viivettä. Niinkuin ylemmässä kommentissa kirjoitinkin, sähköpostissa oli omalla kohdallani syy vastauksen puuttumiseen juuri tuo. Olen myös kirjoittanut uuden postauksen teistä ja kaikesta huolimatta se oli hyvin positiivinen.

   Poista
 4. Vaikka tämä ketjun alituksesta on jo aikaa, haluan julkaista myös oman kokemukseni. Tilasin kolmelle koiralleni nimilaatat JA NYT TARKKANA!! Keskiviikkona klo 11.33. Klo 11.52 samana päivänä sähköpostiini tuli ilmoitus "tilaus on toimitettu kuljetettavaksi"! Ajattelin, että tässä täytyy olla virhe, ei kukaan voi olla noin nopea. Mutta kas, torstaina, tilausta seuraavana päivänä, postilaatikossa oli kirjekuori ja siellä siististi kaiverretut laatat! Siis vuorokausi ja laatat olivat minulla. Voiko nopeampaa olla??? Olen lievästi sanottuna tyytyväinen!!!

  VastaaPoista