tiistai 14. elokuuta 2012

Meidän koti

Argh, siis kuinka vaikee tää uus blogger voi olla! Kello 8:30 tiistai-aamuna hyvinkin vaikea hahmottaa. Niin epäselvä kun vaan voi olla, taidan pysytellä tossa vanhassa ja tutussa turvallisessa niin kauan kun mahollista. 
                 Asiasta toiseen, tänään ajattelin kirjottaa teille meidän kodista niinkun otsikkokin jo kuuluu. :-) Ollaan asuttu täällä siis nyt reilun vuoden verran, tää on rivitalokaksio ja neliöitä meiltä löytyy 58,5m2! Meillä on myös sauna ja aika isot etu -ja takapiha mutta takapiha ei oo käytössä kun sinne ei oo ovee (:D) ja JOKU NIMELTÄ MAINITSEMATON HENKILÖ ei oo ajanut etupihan nurmikkoa niin en viitti sitä kuvata. Siel on vaan kukkia, erittäin villiintyneet ruusupuskat ja pöytä&tuolit ja grilli. Saunaakaan en kuvannut, sauna mikä sauna!
                 Meidän koti on sisustettu hyvin pitkälti opiskelija -eli nollabudjetilla, joten hyvin paljon on tavaraa esim. Ikeasta, mutta oon mä tehnyt hyviä löytöjäkin, mistäs muualta kun verkkokirppiksiltä!    
                 Kaikki noi panoraamakuvat on otettu muuten iPhonella, joten laadusta en mee takuuseen. Mulla ei harmikseen oo mitään helppoo ohjelmaa järkkärissä millä olisin nopeesti, ilman photarii saanu panoraaman värkättyä.



OLOHUONE

Panoraamakuva olohuoneesta, kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi!

Olohuoneesta pääsee makkariin ja eteiseen. Olohuoneessa on meillä on jostain syystä aina ollu ''punanen teema'', eli lähes kaikki pikkusälä mitä tulee ostettua on punasta. Kuvissa ei taida kauheesti näkyä, mutta lattialla on iso punanen karvamatto ja sit sellanen vähän pienempi pyöree karvamatto. 
                 Lähes kaikki mustat kalusteet on uusia, kun laitettiin vähän aika sitten olohuoneen sisustus uusiksi, joka on vielä keskeneräinen.  Mun siskolta on tulossa meille syksyn aikana harmaa divaanisohva, joten tuo beige pikkusohva lähtee siinä samalla. 



Hyllyt on löytö Ikeasta niinkuin myös tuo kasvi ylähyllyllä ja noi punaset laatikot. PY tykkää Bob Marleysta, joten juliste on tilattu hoopeesta ja kehykset robbarista, maalattu itse mustaksi. Pitäis vielä jossain vaiheessa ostaa toisetkin kehykset että saatais kaks taulua tolle isolle seinälle. Lasinen autoseinäkello on muistaakseni Orimattilan Megamyyntiareenalta. Tossa hyllyjen vieressä on myös Siriuksen uus hieno levitettävä pikkusohva, joka ostettiin kun vanha meni sen parvoviruksen takia roskikseen. Siinä on myös jotain sen uusia leluja :-). Coca-Cola -roskis on Kodin Ilosta, kuten myös nuo harmaanruskeat karvatyynyt.


Seinällä olevat liskot on ostettu joskus Europehousesta, ja ikkunoiden välissä roikkuva juttu (onks toi nyt sit mobiili?) on Thaimaasta. Verhot H&M. Lasipöytä (jälleen kerran) kirppislöytö! Löysin ihan pienen ajan sisään ton tietokonepöydän, lasipöydän, tv-tason ja baarisetin kirppareilta, ja kaikki näyttää sieltä että ne olis samaa sarjaa tai jotain.


Tietokonepöytä ja tv-taso on molemmat kirpparilöytöjä, tv-tasosta saatiin maksaa kokonaiset 10e! Ignooraa johtosotku pöydän alla! Coca-Cola kellokin on Kodin Ilosta. Kellon tilalle on tulossa vielä se toinen taulu, heti kun saan aikaiseksi. Nyt meillä on kaks kelloo olohuoneessa..



Kirpparilöytö -baarisetti. Älkää välittäny aivan karseesta kuvanlaadusta. Pikkujääkaappi on Mulletoi.comista ja valokuvakehys Megamyyntiareenalta. Cokispurkki (siellä on pillejä sisällä :D) on jälleen Kodin Ilosta.


Lack -hylly on tietenkin Ikeasta, puu-ukkelit on tuotu jostain ulkomailta,
viini -ja coctaillasit Luminarc, Coca-Cola kynäpurkit on itsetehdyt, nojatuoli Sotkasta
ja karvatyynyt Kodin Ilosta


Siinä oli siis meidän olohuone, johon ollaan varmaan eniten panostettu koko kämpässä. En oo ite ihan vielä täysin tyytyväinen, mutta kun saadaan se uus sohva niin eiköhän toi ala sitten jo miellyttään vähän enemmän kun on tilaa löhöillä. :-)
   




KEITTIÖ



Panoraamakuva keittiöstä, kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi!

Toi panoraamakuva leikkautu aika oudosti keskeltä ikkunaa, mutta toivottavasti tosta saa edes jotain selkoo. Keittiön ovesta pääsee eteiseen ja olkkariin. Mun lempiväri näkyy aika hyvin keittiössä, joka on on siis sininen. Keittiöstä löytyy myös telkkari, ja mun Nintendo Wii. <3




Matot on mun lapsuudenkodista mun oman huoneen lattialta. Pöydän alkuperää en tiedä, mutta veikkaan Ikeaa, ollaan ostettu toi käytettynä. Oikeessa nurkassa on kirpparilta ostettu laatikosto, jossa on Siriuksen ruuat ja vaatteet sunmuut. Bonsaipuun vieressä oleva tuikku on Iittalasta, ja kattolamppu Ikeasta.


Canvas -taulu on uusi, Kodin Ilosta. Tv-taso on PY:n vanha ja Ikeasta. Nintendo Wii on mun viime joulun joululahja. :-)  Jos joku miettii miks meillä on joka huoneessa telkkari, niin siks kun meille kävi aina ruokaa laittaessa niin, että joku ohjelma mitä seurattiin (jostain syystä lähes aina joko Criminal Minds tai Panttilainaamo??) alko aina just kun ei pystytty oleen olkkarissa kattomassa. Nyt on sit TV keittiössäkin niin saan pelata Wiitä rauhassa >:) eikä mee juonenkäänteet ohjelmista ohi.


Ennen kun me muutettiin tänne niin vähän aikaa sitten tässä oli tehty koko asunnon pintaremppa, eli kaikki ovet, keittiönkaapit, sauna, kylppäri jne oli laitettu uusiksi. Ite oon aina tykänny noista keittiön kaapeista, kun ne on tollasta tummaa puuta. Ja on aika hyvin tota säilytystilaakin. Ollaan itse ostettu lähes kaikki noi pienkodinkoneet (leivänpaahdin, vedenkeitin ja blenderi) kun mä halusin kaikki rosterista. Toi keittiö ois täydellinen jos vielä mikro, pesukone ja jääkaapinovet olis rosterisia. Toi leikkuulauta on muuten myös Ikeasta, ja se on ihan huippu. Veitsitelinekin on by Ikea.

Bonsaipuu on PY:n mulle lahjaks ostama joten en tiedä mistä on ostettu, verhot Ikea & H&M, keraamiset koirankupit Petrageos (Musti&Mirri), siniset tabletit Tiimari, retroradio & AUW -kaktus on Vapaa Valinnasta ja
maustepurkit Ikeasta.
                                                                     

                                                                 
ETEINEN



Panoraamakuva eteisestä, kuvan saa klikattua suuremmaksi!

Eteisestä pääsee joka paikkaan. :D Kylpyhuoneen ovi on heti vasemmalla kun tullaan sisään, ja kun kävellään suoraan pääsee keittiöön, kun taas jos kääntyy oikealle niin olkkariin ja makkariin. Noiden canvastaulujen tilalla on ennen ollut ovi vaatehuoneeseen, josta on remontissa tehty sauna, jonne pääsee kylppäristä. Eteisessä on myös New York -peili ja harmaa pikkulipasto.




Eteisessä on mun valkonen Jopo, jonka sain äitiltä 19v lahjaksi, jolla PY kyllä ajelee enimmäkseen. Lattialla eteisessä on violetit karvamatot, toinen tollanen pyöree ja toinen kulmikas. Kuvassa näkyy myös mun uusi ihana laukkuni ;-). Noi canvastaulut on Eirikuvasta, ja niissä esiintyy Julius ja Sirius ainakin tällähetkellä. Varmaan jossain vaiheessa tulee vielä Charliesta kuva kun se meille kotiutuu.




MAKUUHUONE


Panoraamakuvan saa isommaksi klikkaamalla.

Makuuhuoneessa on varmaan eniten mun tavaroita. Pääväreinä musta ja pinkki tai vaaleanpunainen. Makuuhuoneessa meillä on 5 vaatekaappia, joista 4 mun. :D




Toi valkonen peilipöytä on äitiltä, oon aina pienenä haaveillu saavani ton itelleni ja nyt se sit on mulla. <3 Pöydällä on myös mun hajuvedet ja korunuket. Oranssi nahkanen korurasia on PY:ltä. Verhot on H&M, päiväpeitto Ikean (huomaa kyllä että on tarkotettu 120cm sänkyyn..) yöpöydät myös Ikea. Discopalloja oon keräilly aina, ne on millon mistäkin, paitsi verhotangossa roikkuva iso pallo on lahja mun kavereilta ja se on ostettu Toys'R'usista. Niitä taitaa saada sieltä vieläkin.


Ja yllätys, telkkari! TVn takana oleva sermi on Milleristä (nyk. Tokmanni), ton sermin toinen puoli on mustavalkoinen! Pölyinen tv-taso, Ikea. Lattialla on musta karvamatto jota tossa näkyykin jonkunverran. Toi turkoosi-valkonen arkku on ollu mun projekti jo kaks vuotta varmaan, mun on pitäny maalata se sun muuta mutta en oo saanu vaan aikaseks. Hieno on kuulemma noinkin. :-) arkun päällä mun nallet!


Mun yöpöytä. Deliver -kello on Kuljun Kartanosta, kultanen boxi cittarista. Tos on myös mun valtavat säästöt (kaikki 5 senttisiä.)


Tässä vielä parempaa kuvaa tosta peilipöydästä ja kaikista mun helyistä.

Plafondi on Ikeasta, pikku-discopallot taitaa olla äitiltä, chihuahua julisteessa lukee muuten ''Tässä huoneessa tyyli on vapaa'', ostettu Tokmannilta, iso kynttilänjalka on saatu lahjaksi, violetti timantti Europehouse, tekokukat Ikea & etummaiset kengät Esprit, toiset kirpparilöytö ja kolmannet gladiaattorisandaalit Megamyyntiareena.

                    Siinä oli siis meidän koti. :-) voin vielä joskus myöhemmin kuvailla pihaa tai kylppäriä jos jotakuta kiinnostaa? sain tän postauksen tekemiseen hurahtamaan koko aamun, about neljä tuntia. Nyt kutsuu Sirius, lenkki ja ruoka!


Nyt lenkille!

5 kommenttia:

  1. Vitsit näyttää siistiltä! Varsinkin tuo olohuone oon hieno! :----)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on tosi paljon Ikeaa, eikä se mitään haittaa. Mun mielestä Ikealla on niin hyvä hintalaatusuhde suurimassa osassa huonekaluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyl totta! mun mielestä Ikeassa on jotenki tosi nuorekkaita huonekaluja, jotka ehkä miellyttää enemmän omaakin silmää kun muiden (kalliimpien) valmistajien huonekalut. :-)

      Poista
  3. Paljonko toi sermi maksoi?

    VastaaPoista