perjantai 17. elokuuta 2012

Lomailua

On se kiva olla lomalla, mutta kyllä mulle työtkin tai koulukin jo kelpais. Kuukauden verran on tullu jo löysäiltyä, rahat, maito ja jukurtti on loppu, joten mikä avuksi? Ideoita? Viikonloppuna olis vielä luultavasti mun parhaan kaverin Janitan 19v-synttärit Haminassa, ja tajuttiin ettei oo yhtään rahaa. #€%&/!!
                 Viimeset kolme vuotta oon kuunnellu ''viisaampiani'' siinä, kannattaako koulu käydä loppuun vaan sen takia että saa käteensä jotkut paperit, niin ei ainakaan jää ''tyhjän päälle''. No, opiskelin tossa kolme vuotta lähes täysin ilman motivaatiota, valmistuin ihan kohtuu hyvin paperein, ja mitä nyt? mulle tarjotaan varamiespalvelusta baarien vessojen siivoomista öisin ja jotain pullojen tarrottamista. Oman alan töitä kysyessä ''ei oo'' ja ''koita jotain muuta''. Mitä muuta, kun on vaan yhdelle alalle koulutus ja muille tarvitsee joko työkokemusta tai sen koulutuksen? Ikuisuuskysymys: Miten voin koskaan saada työkokemusta jos mua ei oteta töihin ilman sitä?
                  Oon aatellu jo muutamankin kerran parin vuoden sisällä alottaa iltalukion, ja kun juttelin äitin kanssa puhelimessa vähän aikaa sitten, tajusin että nythän olis aika hyvä sauma siihen. Oon muistaakseni joskus lukenu että Lahdessa on muutamakin lukio joka tarjoaa iltalukiota aikuisille. Mulle ehdotettiin myös jotain lyhyitä kursseja, en nyt muista mitä ne on nimeltään mutta ainakin Mäntsälässä muistan kuulleeni että niitä olis. Joku uus liikunta-harrastuskin olis kiva alottaa.

Liivi ulkomailta (itse tuunattu) tunika Europehouse, naama ...
                  Asiasta kukkaruukkuun: tasan kuukausi takaperin Julius tuli meille. Oltiin sillon vielä molemmat töissä, elämänsä ensimmäisen (ja viimeisen) viikon meillä pikkunen vietti päivänsä portin takana Siriuksen kanssa. Tai siis Julius oli portin takana kylppärissä ja Sirius portin toisella puolella..
                  Puhuin eilen puhelimessa Charlien ''kasvattajan'' kanssa, ja voidaankin hakea pentu jo tän kuun 27.päivä. Onneks meillä oli siihen jo lähes rahat valmiina, niin ei tuu sen suurempaa paniikkia. Onhan meillä ollut täällä kotona kaikki valmiina pentua varten jo kauan, ruokakupit, lelut ja muut.  
                  Charlien mukana saadaan kuulemma iso pentupaketti ja JahtiVahti -koiranruokaa, jota suositeltiin annettavaksi Siriukselle myös, kun ennen ollaan satunnaisesti annettu HauHauta.





Onlyn liivi & harmaa neulepaita kirpparilta :-)



Koko kesän töissä olleena osaa arvostaa vielä elokuunkin helteitä, kun saa laittaa päälleensä jotain
muutakin kun maalarinhousut ja crocsit <3 Kengät on Megamyyntiareenalta Orimattilasta.

Jeans.fi & Bisou Dewe                          

                 Yllä olevat revitynnäköiset farkut on muuten Jeans.fi -verkkokaupasta, joka on ihan ylivoimasesti mun lempivaatekauppa. Kaikki mun tällähetkellä käyttämät farkut on jeansilta, sekä tekokynnet, muutamat meikit ja korut ja joitakin paitoja. Vaikka tuolla onkin myynnissä aika paljon sellasia ''teinivaatteita'', niin itse ainakin teen joka kerta hyviä löytöjä, mm. kenkä -ja laukku osastoilta. <3 lisäksi tuolla on varmaan aina jotakin 30 -tai 50% alennuksella, ilman postikuluja ja ihan sairaan nopeella toimituksella. :--)
                Mulla on vielä varmaan 3 eri vaatteeseen varaukset verkkokirpparilla, eikä oikeen senttiäkään rahaa lunastaa niitä. Täytyy varmaan jättää kirppistely hetkeks, ainakin ens kuun alkuun kun varmaan taas tulee rahaa. Roolit vaihtuu, laitoin nyt kauheen kasan tavaraa myytiin Lahden kirppispalstalle, facebuukkilaiset voi kurkkailla niitä täältä. Mennäänhän me sinne Tallinnaankin, eiköhän sieltä löydy taas jotain kivaa.               

Coconut!
Onko kellään kokemuksia tälläsistä? Onko kuinka helppo hoitaa vai delaako ummikon käsissä?

Löydettiin Lempäälän Lidlistä tollanen ''kookospuu'', en tiiä  mikä ton varsinainen nimi on, mutta ainakin se kasvaa kookospähkinästä. Saa nähdä onnistunko tappamaan ton niinkun kaikki kasvit mitä mulla on ollu.. toivottavasti en!

PY teki ihan sairaan hyvää (ja kuvauksellista) ruokaa! <3 en kyl maistanu kun noita lihapullia ja
kastiketta mutta hyvää oli!
               Tultiin tossa vähän aikaa sitten anopilta eli PYn porukoilta kylästä, ja nyt saan vihdoin kirjoitettua tän postauksen loppuun. :D syötiin siellä taas jälleen kerran ihanaa frittiruokaa <3. PY ja sen pikkuveli pelas jalkapalloo ja oli niin uskomattoman kuuma! En oo koko ''kesänä'' ollu noin hellevaatteissa kun tänään.
               Nää mun postaukset tuppaa muuten olemaan aika kuvapainotteisia, mut mikäs sen kivempaa!


Nipsu haluaa kans ulos!


Vielä on kesää jäljellä..
iPhonen etukameran laatu, seriously! 
Tulihan se sadekin sieltä!
                   
                   Oon muuten huomannut että nää mun postaukset on aika sekavia, johtuiskohan siitä lukijoiden puute. :-( haluaisin kuulla jotain postaustoiveita, palautetta ja muutenkin kommentteja, tuntuu niin tyhmältä tavallaan ''puhua seinille''. Edes kritiikkiä, niin voin kehittyä. ;-) Tai enhän mä tiedä kuinka moni tätä lukee nyymisti, vaikka tossa toi kysely onkin.
                    Nyt taidan ruveta kattomaan telkkarista jos Criminal Minds alkais kohta, ja ehkä vois maistella myös vähän jäätelöä! Laittakaahan niitä kommentteja tulemaan!

2 kommenttia:

  1. tuli tässä mieleen vinkki,että jos töitä haluat, niin henkilökohtaisen avustajan työt on tosi jees, ja jotkut ei CV:tä kato piirun tarkkaan :) ja kannattaa kyllä harkita sitä iltakoulua, lukioo tai aikuispuolta!

    Ite oon tosi tyytyväinen siihen,että pääsin sinne aikuispuolelle ja suosittelen sitä kyllä kaikille,niille jotka haluaa kokeilla uutta, helppoa jne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa! mun sisko on munmielestä joskus ollu kans henkilökohtasena avustaja ainakin vanhuksille. onks se avustajana oleminen sit aika paljon kuitenki vanhustyötä? vai voiks avustaa muitakin, esim. jotain nuoria halvaantuneita tai jotain? tyhmä kyselee :D

      Poista