keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Uusia juttuja kotiin

Keittokomeroon haluaisin seuraavia uusia juttuja:


Nuo vetimet sattuu olemaan just vielä tarjouksessa, mutta ei saa tietenkään netistä tilattua vaan pitäisi mennä käymään myymälässä. En sitten tiedä viitsiikö yksien vetimien takia ihan sinne asti lähteä! Tällä hetkellä meillä on keittiössä saman sarjan läpinäkyvät vetimet, jotka on myös ihan kivat.

Muumimetsämaton bongasin ensiksi Kodin Ilosta Kylmäkoskelta, josta aion sen ehdottomasti hakeakin hintaan 24,90. Mä niin rakastan muumeja, ja tollaselle pyöreelle pikkumatolle täydellinen paikka on juurikin meidän pikku keittiössä.

Verhot tilasin eilen Hobby Hallista tarjouksesta, ihan tuuria että löysin juuri oikeanlaiset ja oikeanväriset tarjouksesta kun ei ole varaa tai halua maksaa ihan maltaita!

Keittiöhän näyttää meillä nyt tältä:
Mustat ohuet verhot siirsin eilen makkariin, kun musta väri sopii paremmin sinne. Tavoite olisi saada siis lisää limenvihreitä/normivihreitä yksityiskohtia! Lisäksi vaaleammat verhot päästää enemmän valoa huoneeseen ja tuo vähän väriä jo pimeneviin iltoihin.

Eteiseen kaipaamani jutut:
Not -lattiavalaisin IKEA
Balaton käytävämatto NetRauta
Kotikulta -lipasto mm. Tokmanni, Robinhood yms.

Lattiavalaisin olis kiva saada eteiseen peilin eteen, samanlainen meiltä löytyy hopeisena kylppäristä. Myös joku seinään kiinnitettävä tai vastaava vois olla ihan toimiva.

Haluaisin eteiseen pitkän ja tumman käytävämaton, joka ylettäisi koko eteisen päästä päähän. Nyt siinä lattialla on kaksi 120cm pitkää mattoa, jotka ei ylety edes puoleenväliin eteistä.

Kotikulta -lipastoa oon halunnut jo jonkin aikaa, että olisi jotai mihin istua eteisessä. Mustana lipasto sointuisi varmaan paremmin eteiseen, tai tummanruskeana mutta siinä värissä ei taida olla lipastoa saatavana.

Eteinen näyttää nyt vielä tältä:
Harmaan pikkulipaston siirsin ton peilin alle, mutta lipasto siirtyisi johonkin toiseen huoneeseen jos meille tollainen kotikultaistuin kotiutuisi. Lisäksi mulla on haaveissa saada vaihdettua tänne uudet lattiat, mutta se taitaa jäädä vain haaveeksi koska asunnon omistaja ei ole samaa mieltä.

Sain juuri valmiiksi parin päivän sängynrunkomaalausprojektini, joka on nyt makkarin yleiseen ilmeseen sopiva mattamusta. Lisäksi makuuhuoneessa on myös mustat verhot vaaleanpunaisten seurana, niin kuin aiemmin mainitsinkin.

Poikaystävä tulee taas illalla käymään iltalomilla ja viikonloppuna Emmi ja Jomppa tulee meille viettään iltaa! Huomenna taas suunniteltiin Janitan kanssa sieneen menoa Nastolassa. Puuhaa siis riittää. :-)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo muumimatto! Olisi tosi söpö, täytyy koittaa bongata meidänkin lähikaupoista :) Mukeja on kertynyt viissiin reilut 60kpl, tuo olisi kiva lisä "kokoelmaan".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onkin, ihan huippu :D joo multakin löytyy muutama kymmen noita mukeja jo, niitä ei voi olla koskaan tarpeeks. ;-)

      Poista
    2. Hih, ei niin :D Multa puuttuu arabian mukeista neljä... Sitten niiden arabialaisten lisäksi on kerääntyny kymmenkunta japanilaista ;D

      Poista