tiistai 16. heinäkuuta 2013

You're in the army now

Poikaystävä on nyt parina iltana päässyt jo iltalomille armeijasta ja tullut tietty käymään kotona, kun tästä on tosiaan kasarmille se jokunen sata metriä matkaa. On kyl ollut ihan kiva olla välillä yksin, (tai no en oo kyllä koskaan yksin jos pojat ja Söpö lasketaan :D) mutta on meillä kaikilla ollut silti ikävä! Viikonloppuna tehdäänkin sitten jotain kivaa kun ollaan kotona ihan kaikki ihan koko viikonloppu.
Uus tukka!
En tykkää yhtään kihartaa omaa tukkaa, niin tilasin Jeans.fistä tollasta kiharrettua tekotukkaa 60cm pituisena, ja tykkään tosta ihan sikana. Väri on tummempi kun päällihiuksissa oleva väri mutta soituu oikein kivasti väriin jota mulla on hiuksissa alla. Jack Daniels -paita on muuten Tallinnasta, täytyy kuvailla jossain vaiheessa postaus sieltä ostetuista uusista jutuista.
Pakolliset ''poikaystäväni on alokas'' -kuvailut! On kyllä ihan kiva että toi tyyppi suostuu ees joskus mun kanssa kuviin ja vielä sellasiin jotka saa julkasta!
Pojat oli tosi innoissaan kun ''isi'' tuli kotiin viikon poissaolon jälkeen. Kuvat on screenshotteja videosta jonka otin kun tulin ensin ite sisälle ja poikaystävä perässä! Meni kyllä pojilla pasmat aika sekasin.
Mä taidan nyt painua nukkumaan noiden kahden söpöläisen kanssa heti hampupesun jälkeen. Huomenna lähdetään Viialaan kattomaan Kartsun teatteriesitystä ja perjantaina Janita tulee käymään meillä! Perjantai-iltanahan alokaskin kotiutuu joten loppuviikoksi on hyvin puuhaa. :-) nati nati!

2 kommenttia: