tiistai 23. heinäkuuta 2013

Haaste: Mitä käsilaukkusi sisältää?

Huomenta ja hyvää tiistaita!

Sain haasteen kirjoitella ja kuvata mitä oma käsiveskani sisältää. Eilen esittelin jo mun uusimman laukun, joten luonnollinen jatko sille on näyttää mitä se oikein sisältää!

En oo aikaisemmin jakanut tänne blogiin videoita joissa itse olisin pääosassa, oon vähän vierastanut ajatusta, mutta ajattelin että tämä haaste on paljon mielenkiintoisempi vlogina. Pidemmittä puheitta siis, enjoy, ja toivottavasti ette saa syöpää tästä sähellyksestä.Sori ylivaloitus ja sumeisuus (onks se ees sana?) mutta ens kerralla en tee videota ikkunan edessä ja ehkä jollain toiseella vehkeellä kun järkkärillä. Kuuntelen kyllä mielelläni mielipiteitä/kehitysehdotuksia/mitä videoita haluaisitte nähdä/haluatteko ollenkaan?

HAASTAN seuraavat bloggaajat tekemään saman haasteen joko videona TAI kuvina + tekstinä:


6 kommenttia:

 1. ihana banneri :>


  lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hihhii, mulla olisi ollut ihan samanlainen apulainen, jolle tosin olisi kelvannut varastettavaksi suurin osa tavaroista :D Veikkaan, että kuulokkeetkin olisi napattu alta aika yksikön... Mummulan ovistoppari on rosvouskohde nro. 1 ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, uskon! :D Tihulle kelpaa kyllä ihan kaikki mitä on lattialla.. oli se sit kivi, hamsterin kakkaa tai just jotain mulle kuuluvaa :D

   Poista
 3. Voi eii :D otan haasteen kyllä vastaan, mutta täytyy käydä ensin laukkushoppailemassa :D Sillä en kehtaa nätrellä mun vanhoja reuhkoja XD

  VastaaPoista