perjantai 19. heinäkuuta 2013

Nails nails nails!

Vietettiin tänään oikein tyttöjen hemmottelupäivä Janitan kanssa! Ensin heti aamusta huristeltiin Jalkarantaan Suville laitattamaan kynnet ja sen jälkeen Arnoldsiin aamupäiväbrunssille. Syötiin toastit ja varattiin aika solariumiin, jossa ei oltu kumpikaan koskaan ennen käyty.

Fiksuna tyttönä just ennen solkkuhuoneeseen menoa tajusin, että mullahan on ihan järkyttävä ahtaan paikan kammo. En pysty edes pitämään peittoa naamanpäällä saati ahtautua johonkin solariumiin! Päätin kuitenkin kokeilla ainakin hetken, kunhan Janita painais stopnappia kun haluun pois ettei iske paniikki. Pidin myös silmiä kiinni koko 5 minuuttisen ajan jonka uskalsin herkkähipiäisenä ensikertalaisena olla! 

Oon kyllä jostain lukenut että jossain on myös solkkuja joissa voi seistä koko toimituksen ajan. Jos Lahdesta löytyy jostakin sellanen niin olisin kyllä valmis kokeilemaan! Sitä vaihtoehtoa ei kyllä ainakaan tuolla Make's Fittness Centerissä ollut, mutta luulen että voin totutellakin tähän perus solkussa oloonkin jos vielä joskus tulee käytyä. Ei kuitenkaan ollut edes kallista ja tosi kiva sekä ystävällinen henkilökunta antoi jopa ajo-ohjeet paikanpäälle kun ei millään meinattu löytää perille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti