sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Särkänniemeen Särkänniemeen!

Oltiin tänään poikaystävän ja Kartsun kanssa Särkkiksessä! Harmitti jo etukäteen vähän liian kuumaksi luvattu päivä, kun tiedettiin että joudutaan jonottamaan kaikkiin laitteisiin tosi pitkään kun aurinkokin porottaa niskaan täydeltä terältä.

Oli muuten ensimmäinen kerta koskaan missään huvipuistossa kun mulle tuli todella huono olo. En tiedä johtuiko se laitteista vai kuumuudesta, mutta pari tuntia ja yhtä delfiininäytöstä myöhemmin pystyin vasta syömään ja käymään vielä parissa laitteessakin ennen lähtöä. Uusimmat laitteet tuli sentään testattua ja yli 10 laitteessa käytyä, joten ei ollenkaan huono saldo.

 Ihana makeispuoti Koiramäellä. Tuolla oli kaikenlaisia karkkeja hienoissa lasipulloissa, myös niitä vanhanajan kovia karkkea paperipusseissa ja muuta.
Parasta Särkkiksessä on eläimet! Olin vähän skeptinen tosta eläintarhan muuttamisesta Koiramäeksi, kun en tinnyt jääkö kaikki vanhat eläimet tonne ja pääseekö niitä ihan normaalisti kattomaan. Konsepti oli kuitenkin ihan hauska ja toimiva, mutta eläimet tais olla vähentyneet viime vuodesta.
 Löydä kuvasta marsu..
 Oltiin pikku-ihmisiä

Delfiininäytös oli muutttunut ihan erilaiseksi viime katselukerrasta. Näytöksen alussa näytettiin valkokankaalta tarinaa delfiineistä ja jotain tietovisaa, jonka jälkeen delfiinit teki temppuja jonkun 7 minuuttia ja the end. Temppuja oli paljon vähemmän ja osa oli jokseenkin vaatimattomampia kun viime vuonna, mutta pari uuttakin hienoa temppua oli opeteltu talven aikana.

Poikaystävä lähtee taas takaisin kasarmille muutaman tunnin päästä, mutta tulee onneksi jo torstaina takaisin. Viikolle mulla on suunnitteilla kohtuullisen paljon puuhaa, joten aika kuluu taas nopeasti! Lisäksi huomenna mulla onkin taas työhaastattelu! Heti aamusta vieläpä, mutta onneksi, niin ei tarvii kärvistellä koko päivää ja jännittää. Mun pitäis etsiä vielä kaikki vanhat työtodistukset ja muut viralliset paperit valmiiksi, ja ne on aina hukassa..

                                                Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti