torstai 18. heinäkuuta 2013

Mies joka ei osannut sanoa ei

Eilen keskiviikkona sain vihdoin raahattua itseni Lempäälään kesäteatteriin katsomaan Kartsua, joka näyttelee Lempäälän Nuorisoseura RYn kesänäytelmässä Mies joka ei osannut sanoa Ei. Näytös oli 2. viimeinen jossa sisko on mukana, mutta hyvä myöhään kun ei milloinkaan!
Näytelmää lähdettiin katsomaan meidän isosiskon Tiinan ja Paavon 6V kanssa. Ennen näytöksen alkua, kun tultiin paikalle tietenkin hyvissä ajoin varaamaan parhaat paikat, käveltiin vähän ympäriinsä alueella ja kierrettiin samalla myös Museoraittia.             
Harmi kun mikään alueen museoista ei ollut auki, mutta rakennukset oli ainakin 
ulkopuolelta tosi kiinnostavan näköisiä.
   
Näytelmä kertoo Amerikoista kotiseudulleen palaavasta ujohkosta ja viattomasta papista, Aimosta, jonka tehtävänä on antaa avioliittoneuvontaa. Aimo joutuu heti keskelle kuuminta kyläkokousta. Isoja rakennusprojekteja on suunnitteilla ja kansalaisadresseja kerätään puolesta ja vastaan. Samalla kuhisee myös kyläläisten rakkauselämä.
Pärinät pois!
Paikallisia sadekuuroja..
 Väliaika, kahvia ja pullaa!

 Näytelmä oli tosi hauska ja mukaansatempaava, tykkäsin myös ihan hurjasti näytelmään ujutetuista laulukohtauksista. En muista milloin viimeksi olisin edes käynyt kesäteatterissa, joten tämä oli ihan mukavaa vaihtelua ainaisten Finnkinon uutuusleffojen sijaan. Suosittelen kaikille teatterin sekä huumorin ystäville, vielä on aikaa käydä piipahtamassa Lempäälässä. Näytöksiä on vielä 20. ja 21. tätä kuuta klo 17 -> Hakkarin Kartanon puistossa osoitteessa Kuokkalantie 5, Lempäälä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti