keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Since when did you need another girlfriend?

Paita Gina Tricot
Farkut Tallinnasta
Kaulakoru Gina Tricot

Näin tänään pitkästä aikaa mun entistä työkaveria Suskua, joka asuu lähes naapurissa mutta näkeminen ja kahvittelu on jäänyt minimiin mun lopetettua työt. Oli kiva taas kysellä kuulumisia ja jakaa meidän hyvin samankaltaisia mielipiteitä erinäisistä asioista.. Aamulla kävin heti Triosta hakemassa pari uutta paitaa FB -kirpulta, jotka on nyt pyykissä mutta koitan ehtiä huomenissa niitä vähän kuvailemaankin!

Harvinaisen ärsyttävä (ja jo liiankin tuttu) juttu kävi eilen illalla lenkin jälkeen. Just edellisessä postauksessa kehuin Stifleriä Siriuksen kiusaamisen lopettamisesta mutta kuinka taas kävikään kun en koputtanut puuta: tappelu, ihan jostain kumman syystä ilman mitään varoitusta tai aihetta. No toivottavasti koko juttu oli Stiflerin puolelta jokin pikku testosteroniryöpsähdys tai hetkellinen häirö pääkopassa, koska pallien lähdön myötä kaiken rähinän pitäisi ruveta jäämään jo historiaan.

Huomenna Kartsu tuleekin meille ja poikaystävän tullessa lomille lähdetään kaikki yhdessä Särkkikseen! Toivottavasti lauantaina olis supersurkee ilma niin päästäis nopeesti kaikkiin laitteisiin ilman jonotusta. Viime kesäinen rankkasateessa vietetty huvipuistopäivä oli yks parhaista ehkä koskaan, suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi sul on ihanan väriset hiukset ja toi paita on kans tosi kivan värinen! :)
    Millos tuut kuvailee?? ;)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista