sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pikkujoulu

Ihanaa pikkujoulua kaikille!

Eilen saikin sitten avata ensimmäisen luukun joulukalenterista, jota oon (iästäni huolimatta) odottanut jo kuin kuuta nousevaa. Enää 22 päivää siihen kaikista isoimpaan luukkuun ja parhaaseen päivään koko vuonna, nimittäin Jouluun. Luntakin on parin viime päivän aikana tupruttanut ihan hirmupaljon, ja nyt ei voi enää muuta toivoa, kun että se pysyisi maassa siihen jouluun saakka, ja jos hyvin käy niin mielellään uuteenvuoteenkin.

Olin eilen kotona Viialassa kummipojan synttäreitä juhlimassa, ja Stifler oli myös mukana. Illalla sitten leivottiin perinteisesti pipareita ja joulutorttuja. Joululaulujakin Kartsu soitti jo melkein kyllästymiseen asti!
Itse synttäripoika!
Synttärit on parhaat jos tarjottavina on näitä cocktailtikkuja! Mulle tulee noihin aina kauhea himo, ja tällä kertaa tuorekurkku oli korvattu maustekurkulla joka on mun lempparia!
Hirviökakku!
Tämmönenkin tuholainen oli mukana juhlimassa.
Äiti ja iskä <3
Apua kuinka isolta Stifler näyttää..
Oltiin tänään aamusta taas käymässä vanhalla asunnolla, kun joku vanhempi pariskunta tuli hakemaan meidän vanhan pesukoneen pois. Vielä olis myymättä vanha sohva ja nahkamekanismituoli, joista pitäisi päästä eroon ennen tän kuun loppua.. ja huomennahan on taas se maanantai. Mihin nää viikonloput oikein katoaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti