torstai 6. joulukuuta 2012

Itsepäisyyspäivä ja kahden euron hanat

Hyvää itsepäisyyspäivää kaikille!
Äiti, iskä ja Kartsu oli meillä käymässä vähän aikaa sitten, kun ne toi meille mun siskon vanhan sohvan, ruokapöydän ja lähes uuden tv-tason makkariin. Asenneltiin sitten niitä koko päivä kuten myös porattiin reikiä seiniin, kun täällä on jotkut teräsbetoniseinät joihin ei saa normi ruuveja laitettua. Syötiin myös mahat täyteen hyvää ruokaa, joka mun piti valmistaa mutta loppujenlopuksi äiti teki sen, hehe!
Nyt kun tää paikka alkaa tuntua jo täysin kodilta, niin voisin vakavissani harkita ottavani itseeni niskasta kiinni ja kuvata sen uuden meidän koti -postauksen!

Keskiviikko -iltana tuli käytyä ''Lumon tyttöjen'' eli Heinin ja Hilpan kanssa kaupungissa vähän viihteellä, ensin Cherissä jonka jälkeen suunnattiin kettuina Tivoliinkin. Oon kerran aikaisemmin käynyt Tivolissa, Tampereella vaan, ja samanmoisia teinihelvettejä ne on molemmat, plus en inhoo mitään muuta enempää kun sitä että kengät tarttuu lattioihin kiinni ja siitä ilosta pitää vielä maksaa! Haha mut hauskaa oli kuitenkin.
Huomenna saan vihdoinkin haettua sen Jeansin paketin postista ja kokeilemaan niitä vaatteita tupareihin, jotka onkin alle 24 tunnin päästä! Sitä ennen pitäisi vielä jaksaa töissä ja käväistä tappavan hammassärkyni takia hammaslääkäripäivystyksessä. Toivottakaa onnea, mä pelkään ihan simona hammaslääkäriä.

ps. Stifler esittelee uutta haukunestopantaansa. Tähän mennessä ainakin mielestäni tehnyt tehtävänsä! Jatkoa seuraa..

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että Stiflet tuosta nyt rauhoittuisi :)

    Laitoin tuonne Dacin blogin puolelle linkkiä siitä takista :)

    VastaaPoista