tiistai 4. joulukuuta 2012

Ice Ice Baby

Siis kuinka nopeesti toi talvi oikeesti pamahti päälle! Kaksi päivää ja yksi lumimyrsky, niin johan näyttää mittari -20C ja lunta on parhaimmillaan polveen asti jopa täällä etelässä. Ja voitteko uskoa, mun naama paleltui tänään aamulenkillä. Ihmettelin suihkussa miksi puhdistusgeeli kirveltää ja peilistä mua katsoi ihan kirkkaanpunainen, arka, kesivä ja röpelöinen nassu. Onko kellään mitään vinkkejä, kuinka saisin ton ihon paranemaan? Mikään perusvoide ei todellakaan auttanut, sain vaan ihon ''jäämään käteen'' ja kesimään vähän enemmän!
Näin huonolaatuisissa kuvissa se paleltunut osa ei oikein näy, mutta suun ympäriltä, nenän alta ja leuasta iho punoittaa ja on TODELLA kosketusarka. Apua!

Värjäilin kanssa illalla tukkaa vähän tummemmaksi, kun se oranssi aina vaan puskee alta läpi vaikka mitä tekisin! Tuntuu että nämä vaaleamman sävyiset ruskeat kestovärit ei oikein malta pysyä mun tukassa pitkään.
PY teki mulle eilen letin! Olin ihan yllättynyt kuinka hyvin se osas letittää.

Eilen taas nauhoittelin pitkästä aikaa koirien touhuja kun ollaan poissa, ja videon saldoksi tuli kaksi pitkää haukkua ja yksi revitty, raavittu ja syöty seinä. Syyllisen voitte arvatakin. Sirius pisti videon mukaan heti maate kun lähdin, kun taas vähän diudiu pikkuveikka ei pysynyt 5 minuuttia kauempaa paikallaan. Voiko koiralla olla ADHD? Jos tästäkin pitää jotakin positiivista sanoa, niin eipähän ollut ainakaan vahinkoja lattialla eikä pikkukaveri myöskään ulvonut tai vinkunut kertaakaan. Koputan puuta! 
Nämä kohdat eilen korjailin ja maalasin uudelleen, ja oikein hyvät niistä tuli, ei huomaa eroa entiseen, jos ei tiedä! Kerrankin oon onnellinen siitä että seinät on ''niin tylsän valkoiset''.

Eilen sitten vielä seitsemän jälkeen illalla lähdin metsästämään haukunestopantaa Mustista ja Mirristä (joka oli jo kiinni!) ja Faunatarista, jonka valikoiman kys. pannat maksoivat noin 150-250 euroa. Ei sitten lähtenyt sellainen kuitenkaan matkaan. Tänään olisi tarkoitus hakea joko Lemmikille.comista tai sieltä M&Mstä jo aikaa sitten varaamani ultraäänihaukunestopanta, merkkiä BarkStop. Se on halvin vaihtoehto jonka oon bongannut (18e+patterit) joten jos sillä koittaisi nyt aluksi. Sitä haukkumista ei kuitenaan niin paljoa ainakaan eilen ollut mitä pelkäsin, niin jos vehje ei toimikaan niin se ei ole niin suuri rahallinen menetys! Saa nähdä mitä nauhoitus tänään illalla sitten näyttääkään.. jätin varmuuden vuoksi radion hiukka kovemmalle jos se edes hiukan peittäisi alakerran chihun haukkua tai rapun kolinoita.

Tilasin eilen itselleni perjantaisia tupareita varten vähän uusia vaatteita, ja tietenkin Jeans.filtä, mistäs muualtakaan! Toivottavasti noi vaan kerkiää perille ennnen perjantaita, kun oon taas näin ''ajoissa'' liikkeellä. Oon jotenkin seonnut kaikkeen beigeen ja kultaiseen, vaikka ennen en voinut sietää esimerkiksi kultaisia koruja, kaikki piti olla hopeaa.

Anteeksi tosta kamalasta kollaasista, noi yliphotoshopatut muikkelit oli niin kamalan näköisiä nassuista että oli pakko jotenkin rajata ne ulos etteivät olisi ihan kokonaan vieneet huomiota vaatteilta!

Tuon Spiker -piikkirannekorun tilasin tietty kullanvärisenä. Mietin kauan tilaisinko tota kultayksityiskohdilla koristeltua minimekkoa, kun en oikein osaa niitä käyttää. Oon lisäksi sen verran pitkä kuitenkin, että kaikista tollasista mulla näkyy pylly! Ton malli ja idea oli kuitenkin niin kivoja, etttä kokeilen sitä nyt ainakin päälle ja katselen millaset housut sinne alle saisi, ja palautan sitten jos vilautusvaara on liian suuri. Jeansilla on nyt uutuuksissa paljon erilaisia neuleita, ja juurikin niissä mun rakastamissa väreissä. Ton Latitia -neuleen valitsin kauluksessa olevien niittikoristeiden takia. Sama löytyy myös mustana verkkokaupasta.

Palailen uuden postauksen merkeissä noista uusista vaatteista, kunhan ne saapuvat. :-) Torstainahan on itsepäisyyspäivä ja iskä sekä äiti tulee käymään meillä ja tuo mukanaan mm. uuden keittiön pöydän ja sohvan!

ps. Ketä muuta suoraansanottuna oksettaa/inhottaa/v*tuttaa, että Teija voitti Big Brotherin? Ja vielä reilusti?

2 kommenttia:

  1. Saako teillä pojat olla koko kämpässä yksin ollessaan? Ootko kokeillu rajata pienempään tilaan, josko tuntis siellä olonsa turvallisemmaks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, aikasemmassa asunnossa meillä ei ollu oikein ovia eikä vielä tota koiraporttia niin tyypit oli missä halus, mutta täällä uudessa on koiraportti joka rajaa oleilun yhteen huoneeseen. On se selvästi auttanut, ei enää ahdista iso tila!

      Poista