perjantai 21. joulukuuta 2012

Leaking HD

21.12. 
Ollaan jo niiin lähellä! Tänään viimeinen päivä töissä ennen pitkää jouluviikonloppua, joka mulla kestää valitettavasti vain keskiviikkoon. Mutta onhan siinäkin jo lomailemista! On tää joulun aika vaan niin ihanaa!

Me laiteltiin eilen jo PYn kanssa lahjat kuusen alle, ja huomenna pitäisi vihdoin tyhjätä vanha asunto kokonaan kun uusi asukas alkaa muuttamaan joulun jälkeen. Nyt ei olla käyty siellä yli kahteen viikkoon kertaakaan, pihalla on varmaan kaksi metriä lunta ainakin lapioitavaksi. Pesukoneessakin on yhä joitakin meidän astioita! Kauankohan tää harmitus kestää mulla vielä, nytkin kun ajattelin sitä vanhaa kotia niin tuli vaan paha mieli?
Discokoirat Marsista! Stiflerkin mahtuu vielä juuri ja juuri koirasoffalle mammimaan.

Noita mun kullannuppujakin on tänävuonna pukki ja tontut muistaneet oikein kivasti, ainakin muutamat paketit on molemmille tulossa. Ymmärtääköhän koirat joulun päälle mitään? Sen tiedän ainakin, että Sirius nautti viime joulusta, uusista leluista ja varsinkin herkuista oikein olan takaa, ymmärsi tai ei koko ideaa. Tänä vuonna on suunnitelmissa, että mennään Stiflerin kanssa meille kotiin aatoksi ja PY menee Siriuksen kanssa omille porukoilleen viettämään sen aattopäivän. Meillä on molemmilla niin erilaiset omanlaiset jouluperinteet että ainakin vielä vietetään joulu erikseen, mutta aattoiltana kuitenkin tullaan molemmat kotiin.
Pinkki pipa on muuten Seppälästä. Toi on ehkä yllättäen kaikista lämpimin mun pipoista, kun tossa on joku tuplavuori!

Ihanaa huomata, että pitkästä aikaa on tulossa myös valkoinen ja ilmeisen KYLMÄ joulu. Ihan kivaa vaihtelua siihen viime vuoden polviin asti ulottuvaan loskaan, jossa yritin ajella Tampereelle. Ollaan myös saatu ihan hurja määrä joulukortteja, on tosi ihanaa kuinka huomaa että ihmiset muistaa! :-)

Tänään pääsen taas myös saunomaan meidän saunavuorolla! Toivotaan että saan sen PYnkin houkuteltua mukaan tällä kertaa. Mun aamupäiväni jatkuu nyt Sinin tekemän valtavan teekupposen ääressä!

Ihanaa perstaita 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti