keskiviikko 14. elokuuta 2013

Mut sit mä törmäsin enkeliin

Edestä solmittava paita Gina Tricot
Farkut Gina Tricot (Kiitti Kartsu!)
Kaulakoru Glitter
Napakoru Crazy Facory


 Ja näin se sade vaan jatkuu..
Mun ja poikien päivä on kulunut herrkullista katkarapukeittoa ja ruisleipää syöden ja Supernaturalia katsoen. Oon ihan koukussa sihen sarjaan, nyt lainassa Emmiltä kausi 3 enkä malta lopettaa kattomista. Pojatkin on vaan nukkuneet koko päivän, sateella meillä ei mennä ulos vaikka olisi kuinka hätä. Ainakaan Sirius.


Sen verran oon tänään poistunut sisätiloista, että kävin hakemassa uuden lompakon kirpparilta. Ja hain myös kyllä poikaystävän kasarmilta, joka lähti just äsken takaisin. Vielä pitäisi muka jaksaa vetää poikien kanssa reilu lenkki, jos toi sade malttais hellittää edes tunniksi!
Lompakko Kirppikseltä 9€

LV -tyylinen laukku Kirppikseltä 8€

Glitterissä on tällä hetkellä muuten aika paljon kivoja juttuja eurolla, suosittelen käymään kurkkimassa, huolimatta niistä maailman ärsyttävimmistä tyrkyttäjä -myyjistä joita siellä aina on töissä. Pitäisi varmaan lähettää Glitterille palautetta, että ne samat värssyt iphonekuorista ja nimettömistä pinneistä alkaa jo ärsyttää, varsinkin kun sama myyjä sanoo ne sulle useampana shoppailukertana kys. liikkeessä.
Kaikki korut Glitter 1€
Stylus Pen Nokia-kauppa

Perjantaina pääsee jälleen kynsihuoltoon, jee! Tällä hetkellä toisesta pikkurillistä puuttuu geeli ja puolet omastakin kynnestä, kun meni venymään huoltoväli ehkä vähän liian pitkäksi. Ripset tuli jo uusittua eilen Viialassa, niin kelpaa räpsytellä uudessa koulussa ensi maanantaina! Nyt painun Carrien Päiväkirjojen pariin ja siitä sinne varmasti märälle lenkille. Ciao!

4 kommenttia:

 1. Mihin on kadonnu se Jenna joka kirkui täyttä kun katsottiin Kauna 2:sta? Vai eiks Supernatural pelota? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluks pelotti mut ei enää! :D Kaunaa tai Ringiä en kyllä kattois enää.

   Poista
 2. koirii näköjään kinostaa sup natunin manpain :D t. memmi en jaxa kirjautuu

  VastaaPoista