torstai 22. elokuuta 2013

Frenchies - Masters of Destruction

Ette varmasti ikinä arvaa, kuka on tämän seinän uudelleensisustuksen takana? Jälleen?

Oikein! Yllätys, yllätys, meidän pikku-Stifler. 

Tulin toissapäivänä kotiin koulusta ja tuollainen näky mua odotti vierashuoneessa, jonne jätin pojat neljä tuntia aikaisemmin. Poikaystäväkin sanoi että olisi vaan pitänyt laittaa kaveri omalle paikalleen häkkiin niinkuin aina ennen, mutta mä luotin ja toivoin että Stifler olis oppinut edellisistä huudoista jotka tuli olohuoneen ja keittiön seinien tuhoamisesta. Lisäksi olin vielä antanut pojille pari lihaista lumpiota, herkkutikkuja, maksalaatikkoa, pongeja ja laatikollisen leluja, niin en ajatellut että seinät taas kiinnostaa.

Mehän ollaan Tihun kasvattajan, eläinlääkärin ja jopa eläinkaupan henkilökunnan suosituksesta häkitetty tätä nuorempaa kaveria aina kun ollaan pois kotoa, muutama kymmenen minuuttia menee vapaana mutta sitten alkaa seinien, listojen, ovenkarmien, kalusteiden ja tapettien tuhoaminen. Ollaan yleensä molemmat pois kotoa korkeintaan 4-5h kerrallaan, joten häkissä rauhoittuminen on väliaikaista ja vain pieni osa meidän päivää. Lisäksi ennen häkin ostamista Stifler oli tosi levoton ja kärsi kovasta eroahdistuksesta, joka purkautui monituntisella vinkunalla ja Siriuksen päälle hyökkäilyllä. Häkissä on ilmeisesti turvallinen olla, kun nuo piirteet on jääneet pois. Häkki on myös Stiflerin ''oma paikka'', ja siellä torkutaan usein päikkäreitä muutenkin.

Onko kellään muilla kokemuksia paikkoja tuhoavista koirista? Onko teillä häkki käytössä?

Ja miten tämmöselle vois olla vihainen? Kyllä ääntä joutui korottamaan ja kaveri tajusi heti että nyt ei taas mennyt ihan putkeen, mutta anteeksi on jo annettu ja unohdettu. Ainakin siihen asti kun pitää lähteä tapettikaupoille.

Isoveikka Siriustahan ei kiinnosta meidän poissa ollessa muu kuin nukkuminen, mutta saisi veikka olla kyllä vähän esimerkkinä Tihulle ja kieltää se tuhoaminen!

 Äitin iso poika <3

Huomenna on poikaystävän armeijavala ja sit alkaakin jo viikonloppu! Vaikka koulussa menee aika nopeesti niin on se perjantai-illan sauna, pitsa, leffa ja karkit sellasia mitä tulee varrottua koko viikko. Lisäksi tekemistä kyllä riittää vielä varmaan pitkälle ensi viikkoon repien noita tapetteja. Kahden tapettikerroksen alimmaisena oli kyllä tosi söpöä vaaleansinistä tapettia, ehkä kuorin vaan sen esiin, haha.


Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Voih miten söpöjä ranskiksia sulla onkaan. <3
  Ja on ihanat nimetkin niillä. :) Mulla on 12 vko ranskispentu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ne on kyllä tosi ihania aina kun ei tuhoa paikkoja! pennut on ihania, nauti vielä kun voit ;-)

   Poista