keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Vaikea, aina niin vaikea uusi alku.

Uusi yritys.

Nyt kun on tullut sekä kesä että kärpäset, päätin antaa jälleen blogille uuden mahdollisuuden. Runosuoni ei vielä kuki eikä teksti ole välttämättä kauhean luettavaa, mutta we're getting there!

Kuulumisista sen verran, että poikaystävä on lähdössä parin viikon päästä armeijaan ja musta tulee sillon vuodeks ns. inttileski. Vihaan tota sanaa! Sitäpaitsi tohon 200 metrin päähän Hennalan kasarmille ei oo kuitenkaan niin paljon matkaa että siinä kerkeisin leskeytymään. Onneks on iltavapaat.

Nyt kesäkuussa myös juhlitaan Siriuksen ja Tihuttimen synttäreitä: Sirius täytti 6.6. 2 vuotta ja Stifler täyttää loppukuusta 21.6 jo vuoden! Mun vauvat on jo niiiiin isoja poikia. Aika menee niin nopeesti! Juhlittiinkin poikien synttäreitä menneenä viikonloppuna, iskä ja äitikin tuli käymään meillä. Pojat sai omat kakutkin.

 Maksalaatikkoa, herkkutikut ja kanaa. Mikä sen parempaa!

Toinen shocking juttu vielä: mä olen blondi. Ensin 15 vuotta blondina jonka jälkeen viimeiset 4 vuotta brunettena, nyt oli jo aikakin saada vähän vaihtelua. 


Ensin toi tukka oli aika keltanen, vaikka olinkin tosi tyytyväinen tulokseen vain 1. värinpoiston jälkeen. Alle halusin jättää tumman tukan, kun se näyttää niin kivalta kun on kiharat!

Tällä hetkellä pää näyttää tältä:


Mitä tykkäätte? :-)

Nyt kutsuu lenkki poikien kanssa ja huomenna voisin kuvailla viimeaikojen ostoksia. Huomiseen siis!

4 kommenttia: